Bahia Principe Fantasia Tenerife

apollo mondo one of a kind

Bahia Principe Fantasia Tenerife – et unikt familieparadis som byr på magisk underholdning og uforglemmelige aktiviteter i eventyrlignende omgivelser. Varmt velkommen til et All Inclusive-hotell langt utenom det vanlige, og som selvsagt er ett av våre utvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Ukens Deal: Spania

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på ferien til Spanien. Rabatten trekkes fra i siste steget under bestillingen.

Gjelder kun nye bestillinger. Bestill i perioden 22.– 29. februar 2024.

Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer. Familiesuite for 2-5 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuite med delt basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengområdene
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,3 km
Til sentrum: 950 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollo Mondo One Of A Kind-hotellet Bahia Principe Fantasia Tenerife i Golf Del Sur på sørøst på øya inviterer til en familieferie utenom det vanlige. Her utloves fantastiske show, heftige aktiviteter og en håndfull restauranter. Og slottet midt på området legger lista høyt for en unik ferie. Vil dere gjøre noe annerledes kan dere bestille en overnatting i eventyrslottet, mot avgift.

Sol og bad
Hotellet har lekre områder til sol og bad med hele sju basseng, hvorav to separate barnebasseng og et evighetsbasseng for voksne. For barna er det også et plaskebasseng med vannsklier. Det vil minst være et stort basseng og et barnebasseng som er oppvarmet til 22 grader vinterstid november til april. Temperaturen i bassengene kan dog være lavere om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller kan lånes, bassenghåndkle mot depositum. Poolbar. Vil du nyte dagen i en baliseng er det mulig, mot en avgift.

Hotellet ligger ved havet, men til nærmeste strand, som er en steinstrand, er det cirka 1,3 kilometer. Familievennlige sandstrender finnes i El Medano et stykke øst for hotellet eller i Los Cristianos litt lenger vest. Du når begge strendene med bil på cirka 15-20 minutter.

Matopplevelser
Hotellet har fem restauranter, to som serverer internasjonale bufféer og tre à la carte-restauranter, Landón som er en grillrestaurant, Paradiso som serverer italiensk og Nemuru med japanske retter. For barna er det en egen buffé med et utvalg av velsmakende barnefavoritter. Vil du spise i en av à la carte-restaurantene må du reservere bord i forkant. I den japanske/italienske restauranten kreves langbukser eller pen shorts for menn, i grillrestauranten langbukser for menn.

I tillegg til restaurantene har hotellet fire barer som lokker med forfriskninger og deilige drinker fra formiddag til sen kveld, en poolbar, en lobbybar, en sportsbar og så Castel bar.

Fantastiske show og underholdning
Om kveldene har hotellet proffe show. To show per uke er inkludert i oppholdet. Vil du se flere kan du kjøpe billett på hotellet. For alle barn 3-12 år er det barneklubb i hotellets regi, med engelsktalende personale. Tenåringer, 13-17 år, har en egen klubb der de kan henge og omgås med jevnaldrende. På dagtid tilbys en rekke aktiviteter som karaoke, temafester og det bys på iskrem.

Trening og velvære
Hotellet har et spa med badstue, innendørsbasseng og velgjørende behandlinger, mot avgift. Treningsrom og en multi court finnes også, likeså sportsaktiviteter som bordtennis, dart, yoga og zumba. Det ligger en golfbane bare noen hundre meter fra hotellet.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. Parkeringsmuligheter mot avgift. Hotellet består av flere bygninger og et eventyrslott.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokost i bufférestauranten Echiede kl. 7.00-10.30.
 • Lunsj i bufférestauranten Echiede kl. 13.00-15.00.
 • Middag i bufférestauranten Echiede kl. 18.30-22.00.
 • Måltider i bufférestauranten Dreams Factory ved bassenget kl. 12.30-18.00.
 • Tre middager per uke i en av à la carte-restaurantene Landón, Paradiso eller Nemuru kl. 18.00-22.00. Bordreservasjon kreves.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Apollo Mondo One Of A Kind
 • Unike hotellopplevelser
 • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
 • Nøye utvalgt av Apollo
 • Klassifisering minimum 3