Golf på Gran Canaria

Golf på Gran Canaria

Reis til Gran Canaria og spill golf på golfbaner i toppklasse! De fleste golfbanene ligger rundt de store turistområdene på øya, hvor en av de mest kjente er "Bandama Golf" - døpt etter den nærliggende vulkanen. Her har vi samlet alt du behøver å vite om golf på Gran Canaria!


Salobre golfbane Salobre golfbane

Golfreise til Gran Canaria

Gran Canaria er ett av Nordens mest populære reisemål når det kommer til golf. Her venter golfbaner i toppklasse med alt fra magiske utsikter over Atlanteren til golfbaner ved vulkankrater. De fleste av golfbanene ligger ved de store turistområdene - så du er aldri langt unna restauranter og andre fornøyelser.

Været på Gran Canaria

Gran Canaria har herlige temperaturer året rundt, så her er det alltid behagelig å golfe! Varmest er det i løpet av sommermånedene med temperaturer på rundt 25 grader. På vinteren kan temperaturen ligge på rundt 19-20 grader. En golfreise hit kan derfor fint legges til når som helst på året!

Bestill en golfreise til Gran Canaria

Med vårt søsterselskap Golf Plairsir kan du enkelt reise på golfreise til Gran Canaria. Her kan du velge blant ulike pakker hvor flyreise, hotell, greenfee og mye annet er inkludert i prisen. 


Populære golfbaner på Gran Canaria:

Salobre Golf

På Salobre Golf på Gran Canaria kan du velge blant to golfbaner; Old Course og New Course. Old Course er relativt utfordrende og du kan her velge mellom 9 eller 18 hull. New Course er vanskeligere, men etter første runden er de fleste ivrige på å planlegge spillet sitt og forsøke igjen. På hotell Salobre Hotel & Resort bor du rett ved golfbanen. 

Meloneras Golf

Meloneras Golf kan være den dyreste golfbanen på Gran Canaria - noe som skyldes den fantastiske beliggenheten rett ved havet. Hit kommer golfere tilbake år etter år for å utfordre seg selv på en magisk golfbane. 

Real Club de Golf de las Palmas

Den klassiske golfbanen Real Club de Golf de Las Palmas, også kalt ”Bandama”, er en velkjent favoritt. Klubben er en av Spanias eldste og ligger høyt oppe inntil et vulkankrater. Utsikten er fantastisk, men pass på så du ikke havner "out of bounds".

Anfi Tauro Golf

På Gran Canarias solrike sydvestkyst ligger Anfi Tauro Golf. Her venter dramatisk natur og en nydelig utsikt over havet. Hullene slingrer seg mellom klippet og stup, og byr definitivt på en unik golfopplevelse!


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Bli kjent med Kanariøyene

Det finnes virkelig noe for alle på Kanariøyene! Her er det vidstrakte strender, vakker natur og badeland du kan få opp adrenalinet i.

Finn din kanariøy

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.