Aktiv ferie på Gran Canaria

På Gran Canaria er det nok av ting å gjøre for den som søker opplevelser og liker å bevege seg. Her er det badeland hvor både unge og de litt eldre kan boltre seg og fornøyelsesparker som øker adrenalinet i blodet. Vil du kanskje ta en fottur i fjellene, se delfiner i sitt rette element eller se fotballaget UD Las Palmas spille en La Liga-match?

Bestill reise til Gran Canaria >>

Les flere reisetips til Gran Canaria

Fjelltur på Gran Canaria Fjelltur på Gran Canaria

Fotturer på Gran Canaria

Gran Canaria er perfekt for fotturer! Her er det mange fine turstier med vakker utsikt over det varierte landskapet. Vil du ikke legge ut på tur på egen hånd så kan du bli med vår samarbeidspartner Rocky Adventure, som daglig tilbyr lange fjellturer for nybegynnere og det mer vante turfolket. Les mer om fotturer på Gran Canaria. 

Jeepsafari

Vil du oppleve Gran Canarias vakre natur på en mer fartsfylt måte kan du bli med på jeepsafari der vi kjører opp i fjellene gjennom pinjeskog og vulkanlandskap.

Ut & løp

Store deler av den sørlige kysten passer veldig godt for løpetrening langs strender og strandpromenader. Går du ut tidlig om morgenen, mens tidevannet ennå er i fjære, er hele strandlinjen hardpakket sand – som skapt for løping for alle. Jogg, sprint eller ta en powerwalk i sol-oppgang eller nedgang. Fra et tettsted til et annet. Eller blir det kanskje yoga på stranden? Uansett hva du velger – pakk med deg treningsklærne – du kommer ikke til å angre!

Les mer om utflukter med fotturer og jeepsafari på Gran Canaria

Golf

Glad i golf? På Gran Canaria ligger Spanias eldste og vakreste 18-hullsbane, Bandama. Den ligger ca. en mil utenfor Las Palmas og ble grunnlagt i 1891 under navnet Real Club de Golf de Las Palmas. Også i Meloneras og Maspalomas finner du fine golfbaner, men husk at det kan være vanskelig å bestille attraktive starttider i høysesong. Sjekk derfor tider og priser i forkant. Kontakt reiselederne så hjelper de til!

På Salobre Hotel & Resorts bor du rett ved hotellets egne 18-hulls baner (Sørlige og Nordre Salobre Golf). Her kan du veksle mellom golfrunder yoga, pilates eller luksuriøse spabehandlinger. Vil du til stranden har hotellet hotellbuss som gå til et eget beach house som ligger ved Maspalomas’ sanddyner.

Fotball

Fotball fansen kan se matcher både i Las Palmas og Maspalomas. I vinterhalvåret spilles turneringer i Maspalomas med skandinaviske lag på vintertrening. I Las Palmas holder øyas beste profflag, UD Las Palmas, til og de spiller i den spanske toppdivisjonen. Laget spiller på Estadio de Gran Canaria sør for byen. Hvorfor ikke få med deg en La Liga-match i ferien?

Les mer om golf på Gran Canaria her.
Unn deg en spabehandling Unn deg en spabehandling

Syklistens paradis

Gran Canaria har lenge vært et paradis for syklister. Lei en sykkel og du kommer deg mellom byene, langs kysten eller opp i fjellene.  Å leie sykkel koster ikke mye og det er sykkelstier i ulike utforminger på alle de stedene der det er folk.

Herlig spa

På øyas sørlige side ligger det flere utmerkede spaanlegg. De aller fleste finner du på de 4- og 5-stjerners hotellene som ligger her, som ofte også tar i mot gjester uten i fra. (merk at mange spa har 18-årsgrense).

Corallium Spa på luksushotellet Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino er et populært spa med heftig design, avkoblende atmosfære og deilige behandlinger. Unn deg en 4-timers spa-opplevelse der du nyter flere ulike varme og kalde behandlinger. Hva sies om en iskald iglo, realistiske lava-grotter som minner om Kanariøyenes vulkanlandskap? Dessuten er det et tyrkisk hamam, en afrikansk badstue og saltvannsbasseng der vannet har samme saltinnhold som Dødehavet.

Angry Birds aktivitetspark

I Puerto Rico ligger en aktivitetspark som er inspirert av det kjente mobilspillet Angry Birds. Parken oppmuntrer til lek og bevegelse med områder som er spesielt tilpasset ulike aldersgrupper. Her er det blant annet fotball-, volleyball- og basketballbaner, polstret parkourbane, gokarts, taubaner og hoppematter. Spring, klatre, hopp og skli over parkens attraksjoner hele familien!

Morsomt badeland

Aqualand er for deg som vil ha mer eventyr enn å bare bade fra stranden. Her er det massevis av attraksjoner for våghalsene, sol og bad for de som trives i litt roligere vann og et område er tilpasset de aller minste. Her går dagen fort i vannskliene, som er morsomme både for store og små! Aqualand ligger på vei til Maspalomas. For å komme dit kan du ta buss 45 fra Playa del Inglés, San Agustín og Maspalomas eller buss 70 fra Puerto Rico og Meloneras. Kjøp billett hos reiselederen så slipper du stå i kø når du kommer frem! 

Fornøyelser for alle

Fornøyelsesfeltet Holiday World i Maspalomas er en opplevelse for hele familien! Her kan du utfordre reisefølget med en bowlingmatch, og det er pariserhjul, radiobiler og alt det andre som hører med på et tivoli. Dessuten er det er flere restauranter og barer som gjør kvelden til et hyggelig reiseminne for både voksne og barn.  


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Gran Canaria.

Finn ditt Gran Canaria!

Vil du ha hjelp med å finne ut hvilken del av Gran Canaria som passer best for deg? Her har vi samlet det som preger de ulike stedene på Gran Canaria. Les, og finn ditt Gran Canaria!

Les mer og finn ditt Gran Canaria

Våre reisetips til Gran Canaria

Det er lett å glemme hvor allsidig denne øya er! Her er det vulkaner, ørkener og storslåtte fjell. La deg inspirere av våre Gran Canaria-tips.

Les våre reisetips for Gran Canaria

Våre hotell på Gran Canaria

Vi tilbyr hotell i alle prisklasser på Gran Canaria. Finn ut hvilket område på Gran Canaria du ønsker å være og finn hotell etter dine behov.

Se Gran Canarias hoteller