Yoga

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug er en dyktig yogainstruktør som ser alle deltakere og tilpasser der det trengs. Hennes timer er inkluderende og legger stort fokus på at verktøy fra yoga kan være nyttig for absolutt alle.


Timebeskrivelser 

Vinyasa Flow/Slow Vinyasa Flow er en flytende og dynamisk yoga form, hvor posisjoner bindes sammen til en helhetlig klasse sammen med pusten. Vinyasa betyr "å knytte pust med bevegelse" eller "plassere i en bestemt rekkefølge". Vinyasa Flow er en mer aktiv yogaform. Elementer du alltid finner i en Vinyasa klasse er balanse, pust, styrke, fleksibilitet, kontroll, ro og avspenning. Astrid legger opp etter nivå på dem som møter opp, og da kan det være hun setter tempoet litt ned slik at alle kan følge godt med. Da blir timen mer Slow Vinyasa Flow. 

Yin Yoga er en rolig yogaform og vi gjør kun posisjoner sittende og liggende, gjerne med puter og blokker for å gjøre posisjonene mer behagelige å holde lenger av gangen. Hver posisjon holdes 3-5 minutter så kropp og hodet skal få tid til å løsne opp og gi slipp på spenninger. Vi jobber mye med å åpne opp i området rundt hofter, rygg å skuldre. Yin er perfekt for deg som har et aktivt og hektisk liv (yang energi). Balanser ut med Yin!

Yoga Nidra (yogisk søvn) er en guidet konsentrasjonsteknikk/meditasjon der du får slappet godt av. Yoga Nidra utføres liggende, og alt du skal gjøre er å lytte. Ved å la bevisstheten din følge ulike visualiseringsteknikker, så kommer du i kontakt med underbevisstheten og kan skape endringer der. 


 

Info om uka

Pris: All yoga med gjesteinstruktør Astrid er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Dato & hotell:

2.– 9. sept. 2024 Sivota Retreat – powered by Playitas, Fuerteventura.

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Astrid Salthaug
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill til Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken i den blå ruta over og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Vi tar forbehold om endringer eller avlysning av treningstimer som følge av at treningsinstruktør blir syk eller forhindret av andre forhold, eller at det inntreffer spesielle hendelser som gjør at treningstimer ikke kan gjennomføres.


Om instruktøren og hotellet


 

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug fra Norge er alltid imøtekommende og møter deg der du er. Hun har erfaring fra flere treningsreiser, festivaler og utdanninger. Astrid støtter deg til å finne det som føles godt i din kropp, slik at du kan stilne sinnet og handle litt klarere i eget liv. Hun ønsker å gjøre yogafilosofi tilgjengelig for en moderne yogi, og det er alltid rom for å finne childs pose eller legge på for å avansere. Astrid har undervist yoga fulltid i mange år, og er også utdannet PT og gruppetrener. I dag underviser hun kun yoga og er daglig leder på Joy Yoga i Oslo.


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas