Powerboost med Amalie & Amalie

Playitas Resort, Fuerteventura

Få et et avbrekk fra de kalde februardagene med en aktiv uke i varmen. Fokus på treningsglede, overskudd og sosialt samvær. Passer for deg som vil utfordre deg selv, være sosial, pushe egne grenser og hvile ut.

Om uka 

Dette blir en aktiv uke med jogging på stranda i mens sola står opp, CrossFit inspirerte økter i WOD box, padel, yoga/mobility i kveldssola og mulighet for vanlig styrketrening. Du velger selv hva og hvor mye du vil være med på, men det vil bli satt opp minst to økter per dagen samt andre sosiale aktiviteter og samlinger.  

Det blir mulighet for soling, bading, strandlek og avslapping mellom økter. Det blir mye god mat, og fine samtaler med kjente eller ukjente.  

På reise sammen med oss vil dere først og fremst møte to Personlige Trenere som bryr seg om mennesker, vi vil hele tiden passe på at akkurat du får det avbrekket i hverdagen som du fortjener. Vi vil alltid være tilgjengelig for deg, og vi tilpasser alle treningsøktene til ditt nivå.  

Ukas program

Detaljert program kommer. 

Informasjon og bestilling

Pris fra: 12 598,-  

Dato: 2. - 9 feb. 2024 

Avreisested: Oslo, Gardermoen 

Hotell: Playitas Resort, Fuerteventura

Inkludert: 

  • Fly tur & retur
  • Mat på flyet  
  • Bagasje & håndbagasje  
  • Transport t/r hotellet
  • Del i dobbeltrom    
  • Helpensjon
  • Trening i følge program med Amalie Haugen & Amalie Livingston 
  • Hotell- og treningsfasiliteter i toppklasse

* Enkeltromstillegg 2 500,-  

Bestill
 
Begrenset antall plasser.

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Hvem kan delta?

Denne reisen vil passe alle. Kanskje du har trent i mange år og ønsker å utfordre deg litt ekstra? Eller kanskje du trenger et spark bak til å kickstarte treningen din med en uke i syden! Uansett ditt utgangspunkt og din fysiske form er du hjertelig velkommen til å delta. Vi vil tilpasse alle øktene. Det viktigste er at alle skal oppleve mestring, glede og ikke minst få pushet sine egne grenser. Begge instruktørene har erfaring med både skader og revmatisk sykdom, så her er det rom for å tilpasse øktene og dagene.


Med på reisen/instruktørene

Amalie Haugen

Amalie Haugen

Personlig trener og CrossFit-coach fra Kristiansund. Positiv, utadvendt og aktiv dame. Konkurrert aktivt både i vektløfting og CrossFit i noen år. NM-gull i vektløfting og NM-bronse i functional fitness. Hun har jobbet som CrossFit coach i snart 4 år, og i 2022 tok hun PT-utdanning gjennom AFPT. Hun har de siste årene hatt både gruppetimer, barnetrening og jobbet som Personlig trener.  

 

 

Amalie Livingstone

Amalie Livingstone

er en sprudlende og positiv dame med pågangsmot og god erfaring innen trening og helse. Hun er utdannet personlig trener og Crossfit coach, og har de siste 5 årene jobbet fulltid som online-coach, i tillegg til å ha en del PT-timer og Crossfit timer. Hun har god erfaring fra både Crossfit og vanlig styrke som treningsform, samt trening rundt skader og kronisk sykdom. Hun har selv en kronisk sykdom, og har måttet tilpasse trening og hverdag rundt dette de siste årene. Hun er veldig opptatt av at trening skal gi glede og mestringsfølelse og at du skal ha det bra på både innsiden og utsiden.  


Hotellet

 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort