Power week med Annelie Modée

Velkommen til en heftig uke med en massevis  av herlig trening. Det vil bli en deilig miks av timer med fokus på crossfit og bokseinspirerte økter, selvsagt tilpasset slik at alle kan delta. Helt enkelt en inspirerende, motiverende og utfordrende uke.


Slik ser timene ut

X-FIT: Med inspirasjon fra Crossfit kombinerer vi styrke- og kondisjonstrening som bygger på funksjonelle øvelser. Vi jobber med fokus på både teknikken som på kondisjonen, hver for oss eller i team Vi jobber med kroppsvekten, skivestenger, kettlebells, wallballs mm. En skikkelig utfordring – om du vil!

BOKSING: Slag og spark i ulike kombinasjoner. Vi bygger opp fra grunnen av og så øker vi på. Vi benytter oss av hansker og mitts. Garantert gøy å slå på noe!

CHALLENGE: En time der det er meningen at hele kroppen skal får en skikkelig gjennomkjøring. Men det kalles Challenge først og fremst av to grunner, dels for at det er noen «surprisemoment» i økten dels for at jeg vil gi deg som deltager en mulighet til å «challenge yourself», gi det der lille ekstra.

AQUAFUN: Morsom avkjølende trening til herlig musikk der du selv velger din vannmotstand og hvor mye du vil synge med.

CORE: Styrk kroppen innen ifra og ut, kjernen = de viktige mage- ryggmusklene, korsryggen og bekkenbunnen.

FUNCTIONELL CIRCLE: Styrketime der vi jobber på stasjoner. Fokus er å styrke og jevne ut kroppens ubalanse.


Ukas opplegg

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Annelie er gratis. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka hun er der og bli med.

Dato & hotell:

18.-25. september 2022, Porto Myrina - powered by Playitas 

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Annelie Modée 

  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Porto Myrina- powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktøren og hotellet:

 

Annelie Modée

Annelie Modée

Annelie Modée er en tidligere elitefotballspiller som hatt problemer med å legge treningsskoa på hylla til tross for visse alderskramper. Kjærligheten til trening, helse og velvære fikk Annelie til for 8 år siden å sale om og begynne som gruppetreningsinstruktør, personlig trener og kostrådgiver hos forskjellige treningsstudioer i Stockholm. Der fant hun også kjærligheten til crossfit, som er den treningsform som for tiden passer best.

Annelie har ledet timer som sportsinstruktør for Apollo Sport i 2 sesonger og nå også for en annen treningsreisearrangør. Hennes sterkeste kort er å holde crossfitinspirerte timer, boksing, core, bootcamp, sirkel, tabata, funksjonell trening, hiit, løping og vanngymnastikk. Hensikten med hennes timer er å få deltagerne til å utfordre seg selv og gi det lille ekstra men også å kjenne  på gleden, lekenheten og forståelsen for hvor fantastisk vår kropp er. Nå jobber Annelie for en statlig myndighet, men ser alltid frem til å bytte kontorhabitten med treningstøyet når muligheten byr seg.

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas