Skireiser til Sveits

De sveitsiske alpene

Pris fra 18 495,-

Datoer:

25. feb. - 3. mars 2024

Hotell: Lai HotelRevier Mountain Lodge winter

Avreise fra: Oslo og København

Dette er inkludert:         

  • Fly tur & retur
  • Bosted
  • Frokost
  • Heiskort 6 hele skidager

Bestill

Kontakt oss: [email protected]

Informasjon om reisen

Antall heiser: 43 stk

Off-pist: Ja

Høyeste skikjøringen: 2865 moh

Trengs toppturutstyr: Nei

Antall løyper: 113 stk

Sveits - landet med vyer du kun ser på film, bakker som aldri tar slutt, perfekte snødekte fjell, førsteklasses og spektakulære togreiser gjennom tunneler og dalganger. Omgi deg med perfeksjon i dette fantastiske landet! Planlegg reisen til Arosa Lenzerheide, en ekte juvel i De sveitsiske alpene!

Om reisemålet

Reisen starter i Zurich og den er mildt sagt spektakulær, der du ferdes gjennom raviner, tunneler og bratte fjellsider. I området er det mer enn 40 restauranter i bakkene som serverer spennende og tradisjonell mat. Selvsagt er det også afterski for den som vil henge i baren!

Om sommeren er det sykling i verdensklasse i Lenzerheide!


Om skikjøringen

I Arosa Lenzerheide er skikjøringen på topp nivå med både utfordrende skikjøring på Lenzerheide siden og familievennlig på Arosa siden. Bra variasjon og mangfoldig skikjøring gjør området perfekt for alle glade skikjørere! Liker man off-pist er det fine turer på toppene Parpaner Rothorn og Arosa Weisshorn.


 

Bosted & måltider

Hotell:
Avhengig av ledig kapasitet er det to moderne og pene hotell å velge mellom.

Revier Mountain Lodge

En moderne mountain lodge med fokus på deg, din ferie og dine aktiviteter. Hotellet ligger vakkert til ved Heidsee og alle rom har utsikt mot fjellene og det er kort vei til Rothornbahn for kul skikjøring. Lodgen har en herlig atmosfære med god mat i hotellets restaurant og hyggelig selskap. 

Her skal du kjenne deg som hjemme! I helgene er det livemusikk og DJ. Et heftig skikjørerhotell som vi varm kan anbefale.

Revier - dobbeltrom (Smart Cabin)

Rommet er 16 kvm med en smart romløsning, og har alt du trenger for ditt opphold. Stort og lyst bad med dusj, hvil ut på den enorme senga (2 x 2 meter) og planlegg morgendagens eventyr!  Fra alle rommen er det utsikt over Heidsee inklusive panoramautsikten over Lenzerheides fjellområde. Rommet er for maks 2 personer (ikke separate senger). En herlig frokost serveres fra kl. 7.30 til 10.30.

Lai Hotel

Et populært hotell som ligger sentralt i Lenzerheide. Hotellet har en moderne stil med fine detaljer i tre. Fra hotellet er det kort avstand til heis og skibuss. På Lai Hotel får du av en god frokost i en avslappet atmosfære. Hotellet har fokus på en aktiv livsstil både sommer og vinter. Et tips er å avslutte skidagen med noe godt å drikke i hotellbaren, prate om hvem som faktisk har hatt den beste skikjøringen, for å så besøke en av de nærliggende restaurantene for en digg middag.

Lai Hotel - dobbeltrom

Hyggelig innredede dobbeltrom med gode senger, bad, wifi og TV. Sengene kan separeres.

 

Flere aktiviteter på stedet

Flere aktiviteter i Arosa Lenzerheide regionen:

  • Kjør ski til den andre dalen og besøk byen Arosa
  • Nyt av en herlig middag på en av de koselige hyttene oppe i fjellene
  • Fine langrennsløyper og mulig å leie langrennsski på plass
  • Teste curling
  • Zipline

Verdt å vite

Passregler: Husk å sjekke passet er gyldig og at navnet i flybestillingen er eksakt det samme som står i passet.

Visum: For norske statsborgere kreves det at passet er gyldig under hele oppholdet i landet. Visum kreves ikke. For ytterligere informasjon kontakt Sveits' ambassade.

EL: 230 V og 50 Hz. Ingen adapter trengs for nordiske ladere.

Vanskelighetsgrad

Arosa Lenzerheide passer for alle uansett om du har tidligere erfaring med skikjøring eller ikke! Her kjøres det i preparerte bakker i hele fargeskalaen – grønt, blått, rødt, og svart, med gode offpist muligheter for de som ønsker det. Skal du kjøre offpist anbefaler vi en lokal fjellguide som kan ta deg med til de urørte områdene. Alder spiller ingen rolle, bare du er ung til sinns og elsker skikjøring eller brekjøring.

Utstyr

Obligatorisk utstyr:

  • Hjelm


Har du tenkt til å kjøre offpist anbefales lokal fjellguide + spade, sonde og mottaker. 

Eget utstyr: Frakt av ski på flyet er inkludert.

Leie av utstyr: Kan leies på plass, hør med oss for tips og råd.

Fatmap

Bra 3D verktøy for oss skikjørere for å få en oversikt over området.

Værprognoser

Hold deg oppdatert på været i Lenzerheide. Her finner du også snøhistorikk.

Løypekart

Kart over skiområdet


Om Lenzerheide


 

I Sveits kan du forvente at alt fungerer som et sveitsisk urverk, og vi kan love at Arosa Lenzerheide skisystem også gjør det! Her er 80 % av heisene stolheiser, som er den desidert beste formen for skiheis da den er jevn, komfortabel og gir skiløperen en dose av den sårt tiltrengte fjelluften!

Området byr også på mange overnattingssteder med ski-in/ski-out fasiliteter og nærheten til bakkene er ikke lenger enn det som kan regnes som gangavstand (i slalomstøvler)!

Arosa Lenzerheide tilbyr to alpine reisemål, Arosa og Lenzerheide hvor Arosa er mer egnet for familien og Lenzerheide tilbyr mer for de erfarne skiløperne, men selvfølgelig er det fantastiske bakker for alle skientusiaster også her. Arosa Lenzerheide har blitt rangert som et av verdens beste skisteder, takket være: Et høyt antall høydemeter, som gir stor snøsikkerhet, stort utvalg av skiløyper og en toppmoderne infrastruktur som gjør at Sveits alltid ligger en skitupp foran!