Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Nyrenoverte ettromsleiligheter med to senger og ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. TV med bl. a skandinaviske kanaler. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong. Trafikken kan oppfattes som forstyrrende i visse leiligheter. Rengjøring 5 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 38 m²
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Nyrenoverte toromsleiligheter med ett soverom med to senger, og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. TV med bl. a skandinaviske kanaler. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Trafikk som kan oppfattes som forstyrrende i visse leiligheter. Rengjøring 5 ggr/uke. Det er noen få leiligheter i denne kategorien som er tilpasset bevegelseshemmede.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Nyrenoverte treromsleiligheter med to soverom med to senger, og oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker, og brødrister. TV med bl. a skandinaviske kanaler. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Trafikk som kan oppfattes som forstyrrende i visse leiligheter. Rengjøring 5 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 61 m²
Antall personer: 2-6