Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom med mulighet for å sette inn en ekstra, vanlig seng. TV, minikjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen balkonger med havutsikt. Dobbeltrommene med havutsikt ligger i hovedbygningen. Øvrige dobbeltrom er noe eldre og ligger i en bygning bak hovedbygningen (nyrenovert sommeren 2019). Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom med TV, minikjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen balkonger med havutsikt. Enkeltrommene med havutsikt ligger i hovedbygningen (renovert 2019). Øvrige enkeltrom er noe eldre og ligger i en bygning bak hovedbygningen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 1

Større dobbeltrom

Fine nyrenoverte dobbeltrom ved stranda. TV, minikjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc. Hårføner. Dobbeltrom på bakkeplan har en liten privat uteplass med havutsikt. Dobbeltrom i etasjen over har balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3