Nissi Beach

Nissi Beach

  • • På stranda
  • • Herlig, frodig hage
  • • Tar vare på miljøet
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til populære Nissi Beach i Ayia Napa! Her er det den korte veien til stranda, god service og fine rom som lokker. Et pluss til hotellet for deres arbeide med å redusere miljøpåvirkningen!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikten fra rom med havutsikt er helt nydelig! Fantastisk hage. Veldig hyggelige ansatte. God plass ved bassenget.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Nissi Beach i har en stor, frodig hage med et fint bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar med fin utsikt over stranda.

Hotellet har flere restauranter, en av dem er Nissi Taverna som ligger på stranda og serverer fiskeretter og lokale spesialiteter på dagtid. Det er også flere barer. Dag- og kveldsunderholdning.

Hotellet har et spa som tilbyr massasje og jacuzzi mot avgift. Innendørsbasseng. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Tennis (mot depositum), sandvolleyball, bordtennis, biljard og treningsrom. Vannsport (ikke i hotellets regi).

Gratis wifi i lobbyen og i resepsjonen. TV-stue. Romservice og vaskeriservice mot avgift. Frisør. Butikk. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • All Inclusive og halvpensjon mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.30.
  • Middagbuffé kl. 19.00-21.30.
  • Snacks kl. 10.00-17.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det brukes ikke armbånd som identifikasjon men man signerer når man forsyner seg av det som er inkludert i All Inclusive-programmet. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er et stort hotellområde så avstanden til stranda og bufférestauranten vil variere avhengig av hvor på hotellområdet du bor.

Alle hoteller – Ayia Napa

Alion Beach

Nyt livet på det eksklusive 5-stjerners hotellet Alion Beach i Ayia Napa. Her ligger alt til rette for en fullkommen ferie – et frodig bassengområde, velgjørende spabehandlinger, god mat og service, aktiviteter og underholdning. Velkommen til et svært populært hotell like ved en av Kypros' beste strender.

Eligonia

På Eligonia bor du sentralt i Ayia Napa og det er ikke langt til den fine sandstranda Limanaki Beach. Hotellet har et fint bassengområde og leiligheter for opptil fire personer.

Nestor

Nestor i Ayia Napa ligger bare et par minutters gange fra en av øyas beste strender – Limanakistranda. Hotellet har et bassengområde med komfortable solsenger og en restaurant med bar i umiddelbar nærhet. Gjestene setter pris på den gode servicen!

Nissiana

Nissiana er et fint hotell med et deilig bassengområde. Den populære og fine sandstranda Nissi Beach ligger bare et steinkast unna. Frokostbufféen er inkludert og det er mulig å legge til halvpensjon og All Inclusive.

Grecian Bay

Grecian Bay i Ayia Napa er et luksuriøst hotell med perfekt beliggenhet ved den fine sandstranda. Her er det et herlig bassengområde og flere restauranter. Herlig spa for maksimal feriefølelse.

Aktea

Aktea er et herlig, familievennlig hotell som ligger ved havet mellom de fine strendene Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Her er det et fint bassengområde og aktiviteter for så vel barn som voksne. Frokostbufféen er inkludert!

Stamatia

Velkommen til hyggelige Stamatia ligger i den roligere delen av Ayia Napa. Her er det et herlig bassengområde og den fine sandstranda Limanaki Beach ligger kun en kort spasertur unna.

Grecian Sands

Fine Grecian Sand ligger perfekt til ved den herlige sandstranda. Her er det et hyggelig bassengområde og koselige restauranter med flott utsikt. Velger du All Inclusive kan du spise på de to søsterhotellene. Velkommen!

EuroNapa

EuroNapa ligger i utkanten av Ayia Napas sentrum, i gangavstand til stranda. Hotellområdet lokker du med et herlig basseng med barneseksjon. Hotellet har en egen restaurant der frokostbufféen er inkludert og med mulighet for å legge til halvpensjon.

Napa Mermaid Hotel & Suites

Er du ute etter en opplevelse utenom det vanlige er Apollo Mondo Selected-hotellet Napa Mermaid Hotel & Suites i Ayia Napa, Kypros er for den som søker en opplevelse utenom det vanlige. Interiøret er moderne og er formgitt av en av landets ledende arkitekter. Stilrent over hele hotellområdet – bassengområdets utsikt over Middelhavet, de "chicke" rommene med alle tenkbare fasiliteter. For ikke å glemme de lekre måltidene i hotellrestaurantene. Som på alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du se fram til Apollos barneklubb, svømmeskole, Mondo Café og gratis morgenyoga flere dager i uka.