Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 13 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Service
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
5,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

Thorstein,
Sarpsborg

+
Det lå meget sentralt. og et fint bassengområde med de beste solsenger vi har opplevd (har sett en del) rent og pent rundt. Veldig bra!
-
Kjøleskapet er noe av det første en sjekker, men der var det jo fult av is, Dessverre er det ofte en gjenganger. Skal være i 14 dager da må det være kaldt i skapet, noe det da ikke var. Jobb med å få tint. Noe småtteri her og der, bl.a dørhengsler som skriker! Stort sett greit.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


5 av 10

Liv,
Brandbu

+
Pent område utendørs. Suveren rengjøring av gulv, flater og oppredning av senger.
-
Eier (den eldre mannen) må være mer ydmyk i forhold til henvendelsene fra besøkende. Jeg kommenterte at madrassbeskytteren var uren (flekkete, uvisst av hva, men mistenker blod) og ønsket ny. Ble skjelt ut. Kjøleskapet var ikke ok, lappet sammen med gaffa(?)tape, avga varme som gjorde at innholdet i skuffen over var glovarmt. Doen funka men måtte påse å dytte ned "knappen" for at vannet ikke skulle stå å renne hele tiden.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


6 av 10

,

+
Pool
-
Eieren beholdt billettene våe ved ankomst. Det var tydeligvis glemt når vi skulle reise. Heldigvis hadde jeg et sett til.

Bekreftet gjest: 2019-08-31


9 av 10

Vigdis,
Tranby

+
Beliggenhet. Hyggelig eier
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


8 av 10

Heidi. ,
DRAMMEN.

+
Ryddig. Reint. Bra beliggende.
-
Bedre kjøkkenutstyr. ( oppvaskbalje. Oppv såpe. ) noen fikk oppvasken vasket. Andre ikke. Eieren fikset leiebil til noen og ikke andre ( noe han lovet å gjøre) så litt forskjellsbehandling. Bli grinete hvis vi gikk inn fra dusj/ bassenget og ble vått gulv.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


3 av 10

Alice,
GAMLE FREDRIKSTAD

+
Var ikke fornøyd med rommet. det lå i under etg. Var bare 1 uke så det gikk greit.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

Lise,
Kongsberg

+
Nær sentrum. Rent og pent uteområde med basseng. Hyggelige og serviceinnstilte verter.
-
For dårlig utstyrt som leiligheter. Og r\leiligheten vår hadde en merkelig oppdelinng av kjøkkenet. Kum i et hjørne og kotopp med kjøleskap under, men overhode ingen benkeplass. Rommet burde kunne innredes annerledes og utstyres bedre.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Kirsti,
Norge

+
Utrolig hyggelig far og sønn. Svært serviceminded, personlig mottagelse hver gang vi møtte de, alltid tilgjengelige. Nok solsenger rundt bassenget. Utlån av solhåndklær.
-
Noe dyr aircondition.

Bekreftet gjest: 2019-07-20


9 av 10

Gorm,
Moss

+
Rolig og rent, avstressende. Meget gode madrasser.
-
En smule behov for oppdatering av standard på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


9 av 10

Wenche ,
Leirsund

+
Atmosfære , vertskapet ,beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-06-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

43 vurderinger
Utmerket
 
16
Veldig bra
 
21
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

06.10.2019

Innlegg av 458livl

Rolig område med behov for oppgradering

Hotellet har fin beliggenhet hvis du vil bo nær naturen og i gangavstand fra bylivet, ingen støy. Eieren viste svært varierende humør og tålte ikke å bli gjort oppmerksom på mangler som for eksempel urent sengetøy. Kvinnene med ansvar for vask av rommet gjorde en glimrende jobb. Litt harde senger og et mangelfullt utstyrt og gammelt kjøkken med kjøleskap som ikke fungerte optimalt.

 
28.07.2019

Innlegg av pah1962

Fantastisk familiedrevet hotell i Pythagorion, Samos

Et helt utrolig koselig hotell drevet av Dimitri og hans sønn. Ikke alt for mange rom, men velutstyrt. Athina har en begrenset meny med litt frokost og annet, men alle rom har eget kjøkkenutstyr så man kan fint greie seg selv. Dimitri og hans sønn vet nesten ikke hva godt de kan gjøre for gjestene sine. Hotellet er bare en kort gangavstand fra den trivelig havnepromenaden og sandstrand. Men man kan godt bare ligge på hotellet ved bassenget. Sykler står i bakgården for fri avbenyttelse. Dette hotellet anbefales på det varmeste.

 
24.06.2019

Innlegg av Idastamnes Porsgrunn, Norge

Fantastisk opphold

Dette hotellet har fantastiske eiere som yter maks service for at du skal ha en nydelig ferie. De serverer noen småretter og drikke, men rommene har et lite kjøkken man kan lage mat på. Det er et stille og rolig sted som gjør at man kan nyte ferien i ro og mak. I tillegg er det godt renhold hvor de igjen gjør det lille ekstra for at ferien blir komplett. Vi kosa oss masse!

 
18.10.2016

Innlegg av 53tone Bærum, Norge

Studio i pytagorion

Athina Hotell er et litt slitent , familiedrevet hotell! Eller et studio! Rommene er små, men vel utstyrt! Stor dobbeltseng, kjøkkenbenk og toalettbord! God skapplass ! Badet er noe trangt , men inneholder det man trenger! Det er lytt, så ikke mye ro!

 
24.08.2016

Innlegg av 364erikl Porsgrunn kommune, Norge

Bra hotell

Lå på dette hotellet i 14 dager. Et lite og koselig hotell. Fint uterom og et koselig bassengområde. Rent og pent på rommene og og bassenget ble rengjort annen hver dag. Stort og romslig hotellrom, men kanskje litt lite av bestikk og annet kjøkkenutstyr. Hyggelig betjening og veldig koselig eier, som stopper opp for en prat. Hyggelig med at du kan bestille lunsjretter når en er ved bassenget. Grei avstand til Phytagorion. Dette hotellet kan anbefales.