1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

4 Epoches

  • • Kort vei til stranden
  • • Hyggelig bassengområde

4 Epoches ligger utmerket til bare 300 meter fra Glyfa-stranden, og det lille sentrumet i Steni Vala ligger rett utenfor hotelldøra. Her er det et lite basseng, frokostrestaurant og gratis WiFi.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Serviceinnstilt betjening. Godt renhold. Gode senger. Bra internett! Stille og rolig. Stilletid v...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 450 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

4 Epoches er et fint hotell utenfor Alonissos. Rommene er fordelt på flere bygninger som ligger rundt det fine bassenget med gratis parasoller og solsenger samt bassenghåndklær. Poolbar.

Hotellet har en frokostrestaurant, som også serverer enkle retter som salat, sandwicher og spaghetti frem til kl.16.00. Bar. Det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet.

Gratis WiFi og gratis, lite trimrom med noen få apparater. Gangavstand til tettstedet Steni Vala som er et lite tettsted omkranset av oliventrær og vakker natur. Her er det en håndfull tavernaer med fersk fisk og tradisjonell gresk mat på menyen. Og alle har hummer med pasta som sin spesialitet. Nærmeste strand er med småsteiner. Et større utvalg av restauranter og shopping finner du i Patiriti, Alonissos hovedsted (ca. 10 kilometer fra hotellet). I høysesong (juli-august) går det buss to ganger daglig fra Steni Vala til Patiriti.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert.

Verdt å vite

Transport t/r hotellet fra havnen ved ankomst/avreise er inkludert. Heis kun i hovedbygningen fra resepsjonen til takterrassen, ikke til rommene.