Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,5 av 10 Basert på 13 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,5 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
9,3 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,5 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

Tor,
Trondheim

+
Nær en flott strand. Kort vei til "byen". God mat. God service.
-
Åpen bar på kveldene.

Bekreftet gjest: 2019-02-21


10 av 10

Terje,
Larvik

+
Meget variert og bra frokost. Rolig om natta, uten støy.
-
Solsengene ved poolen var alt for harde. De bør ha madrasser, slik som solsengene ved stranda.

Bekreftet gjest: 2019-01-24


10 av 10

Arild,
Oslo

+
-

Bekreftet gjest: 2019-02-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

1842 vurderinger
Utmerket
 
1464
Veldig bra
 
285
Bra
 
66
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

08.08.2019

Innlegg av cbaard Bergen, Norge

Ferie

Var her 2uker med familien min. Rommet var stort og romslig for oss, og de ansatte er veldig snille og hjelpsomme. Og barnene elsket svømmebassenget og gaming rommet. Utflukten vi bestilte i resepsjonen, levde opp til forventningene. Mye pga guiden vår Huong, var den perfekte guide. Skjønn, snill, hjelpsom og informativ. Takk for oss:)

 
16.01.2019

Innlegg av Jonsmyr Larvik, Norge

Ferie

Hotellet er en perle. Pent, rent inne som ute. Meget god service og hyggelig personale. God atmosfære over hele området. Frokosten er helt mega, noe for enhver smak og de steker og braser etter ønske, Mye god frukt også. Beste frokosten ever. !!! Rene store badehåndklær hver dag samt ei ny vannflaske på rommet. Bassengpmrådet er veldig bra og aldri et problem å finne senger. Ønsker du å bade i sjøen er det kort vei ned til stranda. Solsenger der også og selvfølgelig med parasoller. Har kun en ting å klage på og det er at solsengene er for harde. Burde vært en madrass oppå. Dette stedes kan anbefales hvis du vil slappe av. Bestill nydelig SPA og stress ned...!

 
23.11.2018

Innlegg av TrondE129

Utrolig behagelig sted

Etter 3 dager her på The Cliff Resort er vi veldig fornøyde. Meget bra standard på alt. Både rom med utsikt over havet og armadaen av fiskebåter på natten, en fantastisk service minded stab som sto beredvillig i alle henseende uten å være påtrengende, en restaurant som hadde alt man kan ønske av frokost, lunch og middag, og ikke minst gode tilbud på turer, spa behandling som ulike massasjevarianter, pedikyr, manikyr etc., svømmebasseng mm. Spesiell takk til Duc for flott jeep-tur til de røde sanddynene ved Mui Ne i solnedgangen.

 
06.03.2018

Innlegg av Erkki M

Erkki & Sigrun

Vi har vært her i to uker, og er kjempefornøyd med rommet ,utsikten og frokosten . Personalet er blid og hyggelig .Alltid ledig solsenger på stranden Veldig godt med vind her. Kort vei til sentrum ,billig med taxi .Været er perfekt. Enkelt å ta turer omkring her å oppleve forskjellige severdigheter . Dette hotellet er virkelig å anbefale.!

 
28.02.2018

Innlegg av Sverre-tobias D

Hotellet anbefales!

Vi bodde på dette hotellet i 5 dager. Svært fornøyd med oppholdet! God service, rene rom og kjempe fint bassengområdet. Frokosten var også god. Veldig hyggelig personale, føler deg velkommen fra første stund. Vi bestilte spapakke for 5 dager, utrolig deilig! Kan anbefale dette videre. Sjåfør hentet oss på flyplassen, kaldt vann og frukt i bilen - kjempe deilig. Dersom du er ute etter en rolig og avslappende ferie, velg dette hotellet. Hilsen Sverre-Tobias og Marita