Strender i Khao Lak

Khao Laks strender

Langs Khao Laks kyst strekker den lange herlige sandstranden seg. Siden den er så lang så er det enkelt å finne akkurat den delen av stranden som passer deg best. Deilige salte bad kombinert med god drikke fra serveringene på stranden legger forholdene til rette for en avslappende ferie. 

1. White Sand Beach

White Sand Beach lokker mange besøkende med sin herlige atmosfære. Stranden er litt hvitere og bredere enn mange av de andre stedene i Nang Thong og Bang Niang. Her er det først og fremst avkobling som gjelder.

2. Small Sandy Beach

Ved stranden Small Sandy Beach i Lamrus nasjonalpark i Khao Lak er vannet litt klarere enn andre steder. På stranden finnes det ikke solsenger, men god plass til å boltre deg på. Mot en liten inngangsavgift kan du nyte flere timer på denne koselige lille stranden. Det er også en tursti inne i nasjonalparken der du kan gå noen kilometer i vakker natur.

3. Hapla Beach på Koh Kho Khao

Fra Khao Lak kan du ta en tuk tuk til Nam Kem og så en longtailbåt over til Koh Kho Khao. Med ytterligere en tuk tuk kommer du helt frem til paradis! Stranden Hapla Beach har en fantastisk atmosfære og lever opp til bildet av det paradisiske Thailand.