Reiser til Bececi – vannsport og god mat

Bececi

  • • Late dager på en av landets lengste strender
  • • Et paradis for vannsporter
  • • Hyggelige restauranter

Å reise til Becici er en fantastisk opplevelse. Her kan du tilbringe late dager på en av landets lengste strender, la smaksløkene få nye opplevelser og danse natten lang på nattklubbene i nabobyen Budva. Velkommen til Becici!

En uke i Dubrovnik? Den forførende og historiske kystbyen ligger bare et steinkast unna Budvas riviera. Kombiner gjerne Montenegro med en uke i Dubrovnik.Fakta om Becici

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 180 kroner pr. person; en øl koster ca. 20 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Tivat til Becici tar det ca. 35 minutter.

Strender

Becici har en lang grovkornet sandstrand, der noen deler hører til hotellene. Solsenger og parasoller mot avgift.

Mer fakta

Været

jan 7°c
feb 8°c
mar 11°c
apr 15°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
des 8°c

Alle feriesteder Budvas riviera

Budva

Reis til Budva og opplev det beste av det Budvas riviera har å tilby. Her venter en spennende by, der vakker natur og turkist vann blandes med historiske byggverk og god mat. Dagene flyter forbi med deilig avkobling på stranden, og når sola går ned frister natteliv og dans til uti de sene nattetimer.

Przno Beach

En reise til lille Przno Beach er et godt valg for deg som jakter på ren avkobling. Den rolige, deilige atmosfæren gjør at du raskt kommer i feriemodus. Her er det lett å bare lene seg tilbake i solstolen og nyte livet.

Petrovac

Lille Petrovac er et populært reisemål som kan friste med en herlig strand i vakre omgivelser. Det er litt roligere her enn i nabobyen Budva, og avkobling står øverst på dagsprogrammet.