En enklere ferie for barnefamilier. Bilde av barn som er på barneklubb.

En bedre ferie for barnefamilier

Det skal være enkelt og morsomt å reise med barn. Derfor tilbyr vi både barneklubb og svømmeskole på våre beste familiehoteller. På de fleste hoteller for barnefamilier kan du også forhåndsbestille barnevogn, barneseng og barnestol.

Nedenfor kan du lese mer om de ulike tilleggsproduktene du kan bestille når du reiser med barn, og hvilke hoteller som tilbyr de forskjellige produktene.

Bestill barneprodukter

Har du allerede bestilt reisen?

Hvis bestillingsnummeret ditt har 8 sifre (f. eks 12345678):
Ring oss på 21 01 75 40.

Hvis bestillingsnummeret ditt har 12 sifre (f. eks 020304-8050-00):
Legg til barneprodukter via Min reise eller ring oss på 21 01 75 40.

Til Min reise

Har du ikke bestilt reisen? Legg til ønskede produkter når du bestiller.


Barneklubb på Mondo Family

På alle Mondo Family-hotell finnes Club Polly & Mino – Apollos egen barneklubb. Her står lek og morsomme aktiviteter i sentrum – og i blant kommer også Polly & Mino på besøk.

Mer om barneklubben på Mondo Family

Barneklubb på Mondo Selected

Club Polly & Mino finnes også på Mondo Selected-hotellene. Her er ikke Polly & Mino fysisk til stede, som på Family-hotellene, men aktiviteter som filmklubb, matlagingskurs og popquiz venter de yngste her.

Mer om barneklubben på Mondo Selected

Besøk av Polly og Mino

Hvis du bor på et Mondo Family-hotell kan du forhåndsbestille et besøk av Polly & Mino. De kan enten lese et eventyr eller overraske barna med kake. Besøket kan bestilles når du bestiller reisen, eller du kan legge det inn i etterkant via Min reise.

Les mer om Polly & Mino

Swim School by Apollo

La barna lære seg å svømme i ferien! Svømmeskolen er under sikker veiledning av profesjonelle, skandinavisktalende svømmelærere. Her finnes svømmekurs for ulike nivåer.

Les mer om svømmeskolen

Barnevogn, barneseng og barnestol

For at alle barnefamilier skal få en så komfortabel ferie som mulig tilbyr vi barnevogn og barneseng på de fleste av familiehotellene våre. På Mondo Family-hotellene og Mondo Selected-hotellene finnes både barnevogn, barneseng og barnestol. Hvis du forhåndsbestiller barnepakken er alle tre produktene inkludert.

Les mer om produktene