Alt om reisen – avbestillingsbeskyttelse

Avbestillingsbeskyttelse – en ekstra trygghet

Er du usikker på om du tør å planlegge drømmeferien lenge i forveien? Kanskje skjer det noe uforutsett som gjør at du må endre planene dine? Vår utvidede avbestillingsbeskyttelse sikrer deg økonomisk hvis du må avbestille reisen. Med vår avbestillingsbeskyttelse har fordeler utover det som vanligvis er inkludert i reiseforsikringer eller forsikring via forskjellige betalingskort.

Gratis endring

Du kan endre reisen din kostnadsfritt én gang frem til 30 dager før avreise. Endringen må gjøres for hele reisefølget og gjelder endring til ny dato, nytt hotell eller nytt reisemål i samme sesong (sommer eller vinter). Man kan ikke endre til en restplassreise eller uspesifisert reise.

Prisgaranti Plus

Frem til 60 dager før avreise gjelder følgende: Har du bestilt en spesifisert reise og prisen senkes etter at du har betalt depositum tar du kontakt med oss og får tilbakebetalt mellomlegget. Du er også forsikret mot ekstra valuta- og drivstofftillegg som påløper etter at depositumet er betalt.

Du må selv finne den nye og lavere prisen og kontakte oss, og det må fremdeles finnes ledige plasser på det alternativet du har bestilt. Merk at prisgarantien gjelder ikke for økte skatter og statlige avgifter.

Bli boende-garanti

Må noen i reisefølget avbestille senere enn 30 dager før avreise får resten av reisefølget bli boende i det boalternativet som er bestilt* uten ekstra kostnad. Garantien gjelder kun når reisen avbestilles på grunn av sykdom, og alle i reisefølget må ha bestilt avbestillingsbeskyttelse gjennom Apollo og legeerklæring må fremvises. 

  • Endre reisen kostnadsfritt.
  • Bli boende-garanti.
  • Godt dekket ved sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Se flere tilleggsprodukter. 

Kjøp avbestillingsbeskyttelse

Avbestillingsbeskyttelsen må tegnes samtidig som du bestiller reisen. Den kan ikke bestilles eller avbestilles i ettertid.

Pris per person

Reiser innenfor Europa:
Voksne: 195,–
Barn (2 - 11 år): 95,–

Øvrige reisemål:
Voksne: 375,–
Barn (2 - 11 år): 190,–

* Under forutsetning av at hotellet tillater at det bor færre antall personer i den samme rom-/leilighetskategori som er bestilt. Hvis dette ikke er mulig, forbeholder vi oss retten til å overføre den/de øvrige reisende til en annen rom-/leilighetskategori.


Når gjelder avbestillingsbeskyttelsen?

Klikk her for vilkår og mer informasjon