Tilleggsprodukter til din charterreise

Vi tilbyr flere valgfrie tilleggstjenester for at du skal kunne velge akkurat hvordan du ønsker at ferien din skal være. Tilleggene bestiller du samtidig som du kjøper reisen eller via Min bestilling etter at du har bestilt. 


Våre mest populære tilleggsprodukter

Bagasje

Innsjekket bagasje

Når du bestiller en charterreise med Apollo er alltid håndbagasje opp til flyselskapets vektgrense inkludert. Vil du sjekke inn bagasje er det et tillegg som du betaler for.

Les mer og bestill bagasje her
Transport til og fra hotellet

Transport tur/retur hotellet

For å reise så enkelt som mulig kan du forhåndsbestille og betale transport mellom flyplassen og hotellet. Ved ankomst til flyplassen blir du henvist til den ventende bussen.  

Les mer om transport
 Mat på flyet

Mat på flyet

Sørg for å få en så god start på ferien som mulig – forhåndsbestill mat om bord. Nå kan du bestille mat på flyet kun på utreisen eller kun på hjemreisen – og bare til de i reisefølget som ønsker det.

Les mer og bestill mat på flyet
Reiseforsikring

Reiseforsikringer

Føl deg trygg både før og i løpet av reisen. Du er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer du ønsker når du skal ut å reise. Vi har flere ulike forsikringer du kan velge mellom.

Les om våre Gouda-forsikringer
Avbestillingsbeskyttelse

Avbestillingsbeskyttelse

Er du usikker på om du tør å planlegge drømmeferien lenge i forveien? Kanskje skjer det noe uforutsett som gjør at du må endre reiseplanene dine? Vår utvidede avbestillingsbeskyttelse sikrer deg økonomisk hvis du må avbestille reisen. 

Les mer om avbestillingsbeskyttelse
Taxfree-varer

Taxfree

Husk å forhåndsbestille taxfree-varer til både ut- og hjemreisen. Varene leveres til flysetet ditt. Du kan spare mye sammenlignet med både vanlige butikker og taxfree-butikkene på flyplassene i Norge.

Les mer og forhåndsbestill taxfree

 


Gjør det behagelig å reise

Barn på flyet.

Forhåndsbestill sete

Vil du selv bestemme hvor på flyet du skal sitte? Forhåndsbestill sete i forkant av reisen og sikre deg yndlingssetet ditt om bord.

Sjekk om du kan forhåndsbestille sete
Oppgrader reisen

Oppgrader reisen

Ønsker du å ha det ekstra komfortabelt på flyreisen? På de fleste av våre flyvninger kan du oppgradere reisen til en gunstig pris.

Se om du kan oppgradere din flyreise
Overnatt ved flyplassen før avreise.

Overnatting ved Oslo Lufthavn

Tidlig avreise eller sen hjemkomst? Overnatt på hotell ved flyplassen. Velg hotell for en mer komfortabel reise.

Les mer om overnatting ved Oslo Lufthavn

På reisemålet

Utflukter

Utflukter

Bli med på utflukt og opplev mer enn bare sol og bad i ferien. På de fleste reisemålene våre tilbyr vi spennende utflukter. Noen av utfluktene kan du bestille før du reiser.

Les mer om utfluktene på våre reisemål»
Leiebil

Bestill leiebil i ferien

Å leie bil og utforske omgivelsene på egen hånd er en spennende måte å bli kjent med et nytt sted på. Med oss er det enkelt å bestille bilen hjemmefra før du reiser. Da er du sikker på at den står klar når du lander.

Les mer om leiebil»
Måltider på hotellet

Måltider på hotellet

Det er deilig å ha maten inkludert på hotellet, men hva er det som egentlig som er inkludert i halvpensjon og hva betyr egentlig All Inclusive Ultra?

Les mer om måltidene på våre hotell
Produkter for barn

For barna

På våre beste familiehoteller er det både svømmeskole og barneklubb, og på de aller fleste av våre hoteller for barnefamilier kan du også forhåndsbestille barnevogn og barneseng.

Les mer om produkter til barn