SAS (SK)

sas.no

SAS, eller Scandinavian Airlines, er Skandinavias ledende flyselskap. SAS var en av grunnleggerne av Star Alliance, den første globale samarbeidsalliansen som i dag flyr til 1300 destinasjoner i hele verden. SAS har et omfattende rutenettverk, men flyr også en hel del charter.

Bagasje

  • Innsjekket bagasje maks 23 kg.
  • Håndbagasje maks 8 kg og maks mål 55 x 40 x 23 cm.
  • Barn opptil 2 år, en barnevogn uten ekstra kostnad.

Spesialbagasje

Du kan ta med det meste av spesialbagasje, som golfbag og sykkel, som en del av innsjekket bagasje inkludert i billetten uten ekstra kostnad. Denne må da være innenfor de grensene som er for innsjekket bagasje på billetten. Er den ikke det må du betale for ekstra bagasje. Spesialbagasje må bestilles i forkant for at du skal være garantert plass. Vennligst kontakte Apollo i god tid før avreise angående spesialbagasje. Eventuelle avgifter betales på flyplassen. Les på SAS’ nettside for spesialbagasje.

Mat om bord

Mat er ikke inkludert i flybilletten men du kan bestille snacks om bord. Vi anbefaler at du spiser innen avreise.

Allergier

SAS serverer ikke peanøtter som snacks eller som ingrediens på sine flyvninger. Dog forekommer andre typer av allergener, som nøtter, frø og belgevekster, som snacks eller ingredienser i maten som serveres, og det kan dessverre ikke begrenses. Merk at det alltid er en risiko for spor av nøtter og allergener. Husk å alltid ha eventuelle medisiner i håndbagasjen.

Billett

Du vil motta en e-ticket og referansenummer senest 2 dager innen avreise og kan da logge inn på sas.no for å bestille mat, sitteplass om bord og ekstra bagasje. Ved kjøp  av restplass sendes e-ticket 1 dag innen avreise.

Forhåndsbestill sitteplass

Velg sitteplass ved innsjekking, online innsjekking under Mine bestillinger eller via SAS’ innsjekkingsautomater på flyplassen.

Sjekk inn online

Online innsjekking kan gjøres fra 22 timer før avgang, frem til en time før avgang. Sjekk inn her med bestillingsreferansen som du får på din e-ticket.

Taxfree

Det er et begrenset utvalg om bord på ruteflyene til SAS. Vennligst gå til SAS STORE for informasjon om utvalg

Spesielle behov

Kontakt Apollo slik at vi kan hjelpe deg med å legge inn riktig type assistanse.

Viktig informasjon

Merk at det er totalforbud mot å ta med Samsung Galaxy Note 7 smartphone på alle SAS flyvninger.