Coral Beach Hotel & Resort

Coral Beach Hotel & Resort er et pent og stilig hotell med en stor fin hage, flere basseng, hvorav ett med vannsklier og på begge sider av den lille marinaen er det sandstrender. Legger du til All Inclusive har du flere restauranter å velge blant. Her kan du spille tennis og koble av i hotellets spa og ta kurs i både maling og dreiing.

SUPERSALG!

Reis til Kypros og spar opptil 45 % på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-3 personer. Deluxerom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Garden Room for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorsuite med eget basseng for 2-3 personer, hvorav 1 barn Suiter for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 13 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Coral Beach Hotel & Resort har et stort bassengområde med et stort basseng og et barnebasseng samt en poolbar og et mindre område med et aktivitetsbasseng med to vannsklier. Solsenger og parasoller samt basseng- og strandhåndklær inkludert ved begge bassengene.

Hotellet har flere restauranter og barer. Armonia Restaurant er hotellet bufférestaurant og her serveres frokost, lunsj og middag og det finnes vegetar-, vegan- og glutenfrie retter som kan bestilles fra en meny. Bufférestauranten Coral Restaurant serverer det beste fra flere asiatiske land til middag. À la carte-restauranten Calypso Restaurant serverer retter med fransk touch. À la carte-restauranten Romazzino er en gourmetrestaurant. Limani Fish Taverna serverer mat fra landene rundt Middelhavet og ligger nede ved hotellets havn der du kan innta en bedre middag til lyden av fiskebåtene som dupper i havna. Gusto d´Italia tar frem de beste smakene fra det italienske kjøkkenet. Rotisserie Restaurant serverer snacks og er kun åpen for gjester med All Inclusive. À la carte-restaurantene er åpne etter hotellets belegg og med værforbehold. Kleskoder, langbukser i à la carte-restaurantene. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. I poolbaren kan du på dagen spise lettere måltider og ta noe godt å drikke.

I hotellets spa er det et oppvarmet innendørsbasseng, badstue, jacuzzi og dampbadstue samt spabehandlinger og massasje, alt mot avgift. Fire tennisbaner og en squashbane. Du kan også delta i aerobics-timer, spille sandvolleyball og trene i treningsrommet. Biljard og spillrom mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 3-12 år med engelsktalende personal. Sykkelutleie. På hotellet finnes det et Arts & Crafts senter der du kan delta på kurs og måle bilder og porselen, dreie og lage masker.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykerom. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. De to badevikene nedenfor hotellet består av sand med innslag av rullesteiner. Strandbunnen består av steinblokker.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Serveringstider i bufférestauranten Armonia:

 • Frokost kl. 7.00-10.00.
 • Lunsj kl. 12.30-15.00.
 • Middag kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg inkludert:

 • Frokostbuffé i restauranten Armonia kl. 7.00-10.00.
 • Snacksbuffé i restauranten Rotisserie eller i restauranten Calypso kl. 10.30-12.00 & kl. 15.30-17.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Armonia kl. 12.30-15.00.
 • Lunsj/Street Food fra meny i poolbaren kl. 12.30-17.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Armonia kl. 19.00-22.00.
 • Afternoon tea, iskrem, kaker og shakes i Dionyssos lobbybar og i poolbaren kl. 16.30-17.30.
 • Ubegrenset med lokale og utvalgte internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-23.00.
 • Inngang til hotellets spa der du kan bruke bassenget, badstue, jacuzzi og dampbadstue.

Du får spise begrenset antall middager i følgende à la carte-restauranter under oppholdet. Se hotellets All Inclusive-program på plass.

 • Middagsbuffé i de asiatisk restauranten Coral kl. 19.00-22.00.
 • Middag i à la carte-restauranten Gusto d'Italia kl. 19.00-22.00.
 • Middag i à la carte-restauranten Romazzino kl. 19.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 18.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er vedlikeholdsarbeid på veien utenfor hotellet som vil pågå frem til og med 30. april 2024. Det innebærer at bussen stopper cirka 10 minutters gange fra hotellet frem til arbeidet er utført.