Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 18 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-22


10 av 10

+
Passe stort, bra renhold og blide ansatte
-

Bekreftet gjest: 2023-09-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

666 vurderinger
Utmerket
 
522
Veldig bra
 
101
Bra
 
29
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

06.05.2019

av mother-of-love Halden, Norge

Hyggelig og rent hotell!

Jeg tok med meg hele familien på tur, og vi leide 3 rom. Jeg hadde bestilt executive rom med sjøutsikt, men var litt skuffet over utsikten fra rommet vårt som lå i 2. etg. Vi så rett ned på tennisbanen og mot et bygg som var under konstruksjon, og sjøutsikten var mot havna. Det var jo i og for seg sjøutsikt, men ikke lik den far og sønn hadde fra sitt rom, den var bare WOW! Vi spurte om å få bytte rom, og kunne bytte til et annet med bedre utsikt, men rommet var en del mindre og i første etg, så vi valgte å beholde rommet vi allerede hadde fått tildelt. Frokosten var god med mange valgmuligheter, også for den ene datteren min som er veganer. Friske og gode råvarer. Veldig kjekt med stranda tett på hotellet, her kan du derfor fint velge mellom et bad i bassenget eller en dukkert i havet. At hotellet ikke ligger midt i sentrum var et pluss, da slipper du unna en del støy fra festglade ungdom. Hotellet ligger rett ved havna som er et fint utgangspunkt for gode gåturer i begge retninger. Øya har masse historie, og hotellets eier fortalte meg litt om krigen i 1974, og om hvordan han som 10 åring måtte flykte fra Famagusta sammen med familien sin. Hotellet har god størelse på rommene, og det er rent og pent over alt. Hun som vasket vårt rom gjorde en super jobb, og beklageligvis glemte jeg å legge igjen driksen jeg hadde spart til henne... - neste gang :) Jeg kan absolutt anbefale hotellet, og reiser jeg til Ayia Napa igjen, vil jeg gjerne bo her.

 
25.07.2015

av TOHN25 Skjervøy, Norge

Lite, men flott hotell rett ved stranden!

Dette hotellet har perfekt beliggenhet helt nede ved stranden. I tillegg er det en kort gåtur på 3-4 minutter til sentrum av Ayia Napa med mange restauranter, og rundt 15 minutter til partyområdet. Hotellet er dermed i behagelig avstand fra feststemte ungdom. Det er fint for de som er ute etter ro. Taxi til Nissi Beach tar 4-5 minutter. Rommet jeg hadde var i seg selv ikke veldig stort, men jeg synes de har utnyttet plassen godt. Det er ikke ubehagelig lite. Balkongen var liten, men hadde et lite bord med to stoler. Det er veldig flott å sitte der og nyte utsikten, spesielt om man har rom høyere opp og utsikt mot bassenget og stranden. Det jeg i tillegg likte godt var at aircondition på rommet gjorde jobben, og vel så det. Det var et "must" når temperaturen ute viste 34 grader. Wifi var gratis og fungerte helt greit. Litt ustabilt inn i mellom, og ikke topp hastighet, men stort sett gikk det fint. TVn på rommet var nokså lite og hadde få kanaler. Det var også et kjøleskap på rommet som kom godt med. Baderommet var bra, sev om det ikke var fryktelig stort. I tillegg var det et skap på rommet med grei plass til klær. Frokosten var av helt grei standard. Ikke veldig stort utvalg, men det er kanskje ikke å forvente når hotellet ikke har mer enn rundt 65 rom. Restauranten på hotellet fikk jeg ikke prøvd, da jeg spiste ute hver kveld. Selve bassengområdet var ikke veldig stort, men det var likevel innbydende. Generelt er hotellet rent og pent, og absolutt av god standard til å være 3-stjerner. I tillegg er personalet på hotellet veldig hyggelige og hjelpsomme. Noen kan derimot bli litt bedre i engelsk, slik at man unngår potensielle misforståelser. Summa summarum var det et flott hotell å bo på, og det er godt mulig jeg booker rom der igjen om jeg reiser tilbake til Kypros.

 
27.06.2015

av bojanar528 Kongsberg, Norge

Erfaringen å anbefale

Hyggelig hotel med fantastisk beliggnehet. Romslig rom ,veldig god servis og god mat. Det er å anbefalehvis man skal til Agia Napa......................................................................

 
09.11.2023

av 492egill

Clean, cosy and nice staff!

Such a clean and nice little hotel! Our room overlooked the pool area and the beach, and though it wasn't very spacious, we mainly spent our time there sleeping. The waiting staff and the personell in the bar were such a smiling and helpful bunch of guys. The pool area was also very inviting and clean, and the pool big enough for us to cool down in. The hotel had some sunbeds on the beach as well, but we never used those. We went for the all-inclusive option, and were very pleased with the buffet options, drinks and beer. The buffet was not overwhelmingly large, but had several and bountiful options. Also, the buffet changed between lunch and dinner, and from day to day. My only concern is what they do with all the left-over food each day. It's nice to have many and plentiful options, but I hope they have some sort of arrangement to handle this, as it seems very wasteful to see it all thrown in the bin. A plus also for the gym area, as it had all the amenities for a quick (or long) work-out.

 
29.10.2023

av Ion I London, Storbritannia

Great

Overall a good experience, hotel location is very good, close to the port, where you can pick up a boat trip. By the beach, few pebbles as you go into the sea,by the port, but sandy after. A little to the left and you get a beautiful sandy beach;we really enjoyed it. Brilliant staff, friendly and cheerful!