Napa Mermaid Hotel & Suites

apollo mondo selected

Napa Mermaid Hotel & Suites

 • • Avslappet atmosfære
 • • Meget fornøyde gjester
 • • Moderne arkitektur

Velkommen til hyggelige Napa Mermaid Hotel & Suites! Her er atmosfæren avslappet, innredningen moderne og rommene er fine med alle tenkelige bekvemmeligheter, velsmakende retter i hotellets restauranter og et bassengområde med lekker havutsikt. Som på alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du også se frem til morgenyoga inkludert flere dager i uka. Hotellet ligger dessuten bare en kort spasertur fra en av Kypros' fineste sandstrender.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom i bungalow for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotellets restaurant
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotell Napa Mermaid Hotel & Suites inviterer til en rolig atmosfære og moderne innredning, alt skapt av en av Kypros' ledende arkitekter.

Bassengområde med herlig utsikt over Middelhavet
På hotellet er det et stort bassengområde med basseng og separat barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og håndklær. I poolbaren Bubbles tilbys en drikke og oppfriskende smoothies, ferskpresset juice og iskaffe, samt snacks og salater.

Restaurant og bar
På hotellet ligger restaurant Flavours som holder åpent til frokost, lunsj og middag, innendørs eller utendørs med utsikt over Middelhavet. I Elia taste and more tilbys drikke på dagtid, og om kvelden serveres kypriotisk mat á la carte. Nyt levende musikk og show på kveldstid.

Trening og avkobling
Spa med innendørsbasseng samt gratis jacuzzi, badstue og dampbadstue. Spabehandlinger, neglesalong og frisør mot avgift. Treningsrom uten avgift (aldersgrense 15 år). Padel mot avgift. Biljard mot avgift. Morgenyoga inkludert.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert. Biljard mot avgift. Gode bussforbindelser i nærheten av hotellet. Lokaltrafikk.

Les mer om våre Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

Dobbeltrom, Deluxerom i bungalow og Superiorrom:
Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost og lunsj eller middag).
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag).

Juniorsuiter:
Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost og lunsj eller middag).

Mot tillegg:

 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag).

Verdt å vite

 • Ankomstregistrering mulig via hotellets hjemmeside.
 • Barn er velkomne i innendørsbassenget i selskap med en voksen. Barn over 12 år kan også besøka hotellets spa i selskap med en voksen.
 • 1.-4. september 2023 gjennomføres en pladelturnering (et samarbeid mellom hotellet og Mywelpad) på hotellet. Besøker du hotellet i den perioden er du velkommen til å delta. Du kan melde deg på via en app, Playtomic, eller om det er ledige plasser når du kommer dit, direkte på hotellet. Mer informasjon gis på plass.

Sesongvariasjoner

Morgenyoga med skandinavisktalende instruktører tilbys ikke i perioden 6.-30. november 2022.

Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Treningsrom og wifi inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Napa Mermaid Hotel & Suites kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Alle hoteller – Ayia Napa

Alion Beach

Nyt livet på det eksklusive 5-stjerners hotellet Alion Beach i Ayia Napa. Her ligger alt til rette for en fullkommen ferie – et frodig bassengområde, velgjørende spabehandlinger, god mat og service, aktiviteter og underholdning. Velkommen til et svært populært hotell like ved en av Kypros' beste strender.

Eligonia

På Eligonia bor du sentralt i Ayia Napa og det er ikke langt til den fine sandstranda Limanaki Beach. Hotellet har et fint bassengområde og leiligheter for opptil fire personer.

Nestor

Nestor i Ayia Napa ligger bare et par minutters gange fra en av øyas beste strender – Limanakistranda. Hotellet har et bassengområde med komfortable solsenger og en restaurant med bar i umiddelbar nærhet. Gjestene setter pris på den gode servicen!

Nissiana

Nissiana er et fint hotell med et deilig bassengområde. Den populære og fine sandstranda Nissi Beach ligger bare et steinkast unna. Frokostbufféen er inkludert og det er mulig å legge til halvpensjon og All Inclusive.

Grecian Bay

Grecian Bay i Ayia Napa er et luksuriøst hotell med perfekt beliggenhet ved den fine sandstranda. Her er det et herlig bassengområde og flere restauranter. Herlig spa for maksimal feriefølelse.

Aktea

Aktea er et herlig, familievennlig hotell som ligger ved havet mellom de fine strendene Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Frokostbufféen er inkludert og her er det et fint bassengområde og aktiviteter for så vel barn som voksne. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for en mer avslappende ferie for lommeboka og familien. Her kan du også nyte litt egen tid i hotellets spa.

Stamatia

Velkommen til hyggelige Stamatia ligger i den roligere delen av Ayia Napa. Her er det et herlig bassengområde og den fine sandstranda Limanaki Beach ligger kun en kort spasertur unna.

Grecian Sands

Fine Grecian Sand ligger perfekt til ved den herlige sandstranda. Her er det et hyggelig bassengområde og koselige restauranter med flott utsikt. Velger du All Inclusive kan du spise på de to søsterhotellene. Velkommen!

Nissi Beach

Velkommen til populære Nissi Beach i Ayia Napa! Her er det den korte veien til stranda, god service og fine rom som lokker. Et pluss til hotellet for deres arbeide med å redusere miljøpåvirkningen!

EuroNapa

EuroNapa ligger i utkanten av Ayia Napas sentrum, i gangavstand til stranda. Hotellområdet lokker du med et herlig basseng med barneseksjon. Hotellet har en egen restaurant og det er mulig å legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

Nicholas Color

Nicholas Color ligger sentralt i Ayia Napa med gode restauranter og shopping rett rundt hjørnet. Til stranda er det bare noen hundre meter, og velger du å bli på hotellet er det et basseng, aktiviteter og underholdning der. Innta alle dagens måltider med den herlige All Inclusive-pakken du kan legge til.

Christofinia

Christofinia har et stort og pent bassengområde med to basseng, derav ett separat basseng for familiens minste. På hotellet er det flere restauranter og barer men det er også kort vei inn til sentrum av Ayia Napa for et stort utvalg av restauranter og barer. Bad i bassenget eller ved noen av de mange badevikene med krystallklart blått vann som Kypros er kjent for.

Electra Holiday Village & Water Park

Electra Holiday Village & Water Park er et perfekt All Inclusive-hotell for hele familien. Her er det et herlig bassengområde, et badeland for morsomme og herlige påfunn, i tillegg er det gangavstand til sentrum av Ayia Napa.

Tsokkos Paradise Village

Tsokkos Paradise Village ligger like utenfor Ayia Napa og her får familien en herlig ferie i bassengområdet. Utforsk gjerne strendene i området med fantastisk rent og klart vann. Ta en taxi inn til Ayia Napa eller en lengre kveldspromenade langs veien og slå deg ned på en restaurant eller bar, eller kanskje en titt i en butikk eller to.