Noemia Hotel

Noemia Hotel ligger i hjertet av Baska Voda og bare en kort spasertur fra den fine rullesteinstranda og det krystallklare vannet. Her bor du stilrene rom, har gangavstand til den koselige strandpromenaden og det byen har å tilby. På hotellet er det også et lite bassengområde og en restaurant.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Juniorsuite for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vennlig betjening
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Noemia Hotel er et fint hotell nært den fine rullesteinstranda og det krystallklare vannet i Baska Voda. På Noemia Hotel er det også et bassengområde med et lite basseng og noen solsenger.

Restaurant og lobbybar. Gratis badstue samt skjønnhetssalong som tilbyr behandlinger mot avgift. Langs Baska Vodas koselige strandpromenade er det et bra utvalg av restauranter og barer. Resepsjon som er bemannet døgnet rundt. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Når de voksne legger til halvpensjon spiser barn 2-11 år gratis.

Alle hotell – Baska Voda

Dijana

Leilighetshotellet Dijana ligger rolig til sentralt i Baška Voda. Fra hotellet har du en vaker utsikt over havet. Leilighetene er lyse og moderne og hotellet har et koselig, lite bassengområde. Det er gangavstand til rullesteinstranda og strandpromenaden med flere barer og restauranter.

Noemia Resort

Noemia Resort ligger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda og tilbyr moderne toromsleiligheter. Dagene tilbringer du kanskje ved hotellets basseng eller du tar leiebilen og finner en idyllisk badevik eller rullesteinstrand. Om kvelden er strandpromenaden i Baska Voda stedet å være – restauranter og barer ligger på rekke og rad. Her avsluttes dagen med en spektakulær solnedgang.

Anna Noemia

Anna Noemia har en fantastisk beliggenhet ved Baska Vodas rullesteinstrand. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og i gangavstand til den koselige havnepromenaden med flere restauranter og barer. Vil du se mer av Makarskas riviera er det flere sjarmerende små byer langs med kysten.

Villa Anchor

Villa Anchor er et pent hotell i Baska Voda med bare tolv leiligheter. Hotellet ligger rett ovenfor havna og strandpromenaden med et mylder av folk og liv. Her er det flere fine rullesteinstrender i passe gangavstand. Lei gjerne en sykkel og oppdag omgivelsene, gå på marked og nyt god mat og drikke.