Anagenessis Village

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Anagenessis Village ligger i en pen hage og gir en følelse av å være på en herregård. Her bor du et lite stykke fra de livlige områdene i Kalamaki, og omgivelsene er herlige og rolige. Allikevel er sentrum og stranda innen rekkevidde.


Rom/leiligheter

Suiter for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

3 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Anagenessis Village ligger i utkanten av Kalamaki på Zakynthos og har sitt navn etter det greske ordet for gjenfødelse, og det passer godt for dette er et sted for en slags gjenfødelse. Her kan du hvile ut, nyte og lade batteriene.

Hotellet, som består av tre bygninger, har en frodig hage og der ligger bassengområdet med et basseng og et barnebasseng. Det er gratis solsenger og parasoller. Poolbar som også serverer enkle retter.

Hotellets restaurant serverer lokale og autentiske retter tilberedt med økologiske råvarer. Gratis WiFi i fellesområdene. Leier du bil er det gratis parkering på hotellet. Det er også et lite spa med behandlinger mot avgift. Minigolf og bordtennis mot avgift.

Hotellet ligger inne i marineparken, som er opprettet for å beskytte Caretta-caretta skilpaddene som hekker på strendene i området. Det ligger et bakeri og minimarked cirka 350 meter fra hotellet og til Caretta Fun Center er det cirka 400 meter. Sentrum ligger cirka 1,5 kilometer fra hotellet og til stranda er det cirka 2 kilometer. Det er noen mindre trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Nærheten til flyplassen gjør at støy fra flytrafikken må påregnes.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Drikke er ikke inkludert.

Verdt å vite

  • Det er noen mindre trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.
  • Nærheten til flyplassen gjør at støy fra flytrafikken må påregnes.