
Speid etter de store skilpaddene Carretta caretta - en utflukt for hele familien! Caretta caretta er den eneste skilpaddearten i sin slekt som kan leve opptil 50 år.
Utflukten starter ved havnen i Agios Sostis, hvor båten venter. Først blir det skilpaddespeiding fra båten i Lagansbukten og rundt den lille ubebodde øya Marathonissi, også kjent som Skilpaddeøya. Skilpadden Caretta caretta er beskyttet av World Wide Fund for Nature, og det er syv strender der de hekker, en av dem er ved Marathonissi. Et stykke utenfor stranden stopper båten en stund og det er mulig å bade fra båten. Turen går deretter sørover til grottene på Kerihalvøya for et siste stopp.
Inkludert i prisen:
Skandinavisktalende guide.
Ikke inkludert:
Mat og drikke
Øvrig informasjon:
Ta med eget snorklingsutstyr. Utflukten går på formiddagen. Snacks kan kjøpes med kontanter om bord.
Språk:
Finsk, Skandinavisk
Varighet:
Halvdag - Formiddag

Dette er en flott familietur for både store og små! I løpet av denne heldagsutflukten utforskes Zakynthos' kystlinjen fra en stor båt, og vi blir underholdt av båtens «pirater». Utfluktsmålet er et av Zakynthos' mest berømte steder – Smugglers Wreck på Navagio Beach!
Det sunkne skipet er øyas største attraksjon og et av de mest fotograferte stedene i Middelhavet. På veien hit passerer du de blå grottene før det er tid for et badestopp. De blå grottene har fått navnet sitt fra fargen som oppstår når sollyset finner veien inn og lyser opp så vannet inne i grottene blir klarblått. Når du ankommer Smugglers Wreck, byr det turkisblå vannet og den kritthvite stranden på et uforglemmelig syn.
Ikke inkludert:
Mat og drikke, men tilgjengelig for kjøp om bord
Språk:
Engelsk
Varighet:
Heldag

Bli med oss på en utflukt for alle sansene dine! Se, lukt, smak og lær mer om en rekke tradisjonelle produkter produsert på utvalgte bedrifter på Zakynthos.
På en vingård i som ligger i frodige omgivelser får vi smake på gårdens viner og lære mer om produksjonen. På en olivenoljefabrikk får vi smake på den smakfulle olivenoljen sammen med hjemmebakt brød og oliven. Her får vi også en omvisning i hvordan prosessen for å produsere olivenolje så ut fra trepressene på 1700-tallet til dagens moderne sentrifugeseparatorer. Til slutt spiser vi et tradisjonelt gresk måltid, tilberedt av lokale råvarer.
Inkludert:
Mat & drikke
Øvrig:
Skandinavisktalende reiseleder fra Apollo er med på utflukten. Omvisning på engelsk på vingården og i olivenolje fabrikken.
Språk:
Engelsk, Skandinavisk
Varighet:
Halvdag