Tsilivi – barnas favoritt på Zakynthos

Tsilivi

  • • Reisemålet for familien
  • • Langgrunn og barnevennlig strand

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Apollo tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos fra Norge sommeren 2024. Har du mulighet til å reise fra Gøteborg kan du jo ta en titt på apollo.se.

Tsilivi er barnefamiliens favoritt på Zakynthos. Den langgrunne sandstranden byr på deilige dager med sol, bad og lek. Langs hovedgaten ligger koselige tavernaer og lokker med meze og andre greske delikatesser.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!Fakta om Tsilivi

Transport t/r hotell

Fra Zakynthos' flyplass til hotellene i Tsilivi tar det cirka 30 minutter. Bussen kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

I Tsilivi er det en lang finkornet sandstrand som er langgrunn. Her kan du også leie pedal- og motorbåter. Solstoler og parasoller kan leies ved de fleste strender.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
des 16°c

Alle feriesteder Zakynthos

Argassi

Feriebyen Argassi på Zakynthos har noe for enhver smak. Her kan du nyte stillheten på den herlige stranda og god mat å hyggelige tavernaer, eller more deg på en av byens barer.

Kalamaki

Ønsker du en stille og rolig ferie, er Kalamaki stedet for deg. På de fine og langgrunne sandstrendene trives barnefamiliene godt. Her kan du virkelig nyte deilige dager med sol og bad!

Alykes

Ønsker du deg en avslappende ferie langt fra det pulserende utelivet? Da er Alykes også omtalt Alykanas på Zakynthos perfekt for deg. Alykes ligger på øyas nordøstre kyst og byr på lange barnevennlige sandstrender, frodig natur og vakkert krystallklart vann.

Tragaki

Er du ute etter en rolig og avslappende ferie er det til Tragaki på det nordøstre Zakynthos du skal bestille sommerferien. Velg blant våre hotell som alle ligger nært havet.

Laganas

En reise til Laganas passer så vel barnefamilien som den som ønsker fest og moro. Sandstranda er finkornet og nesten 9 kilometer lang i tillegg er den barnevennlig langgrunn. Laganas er også kjent som Zakynthos' party by med flere livlige barer og nattklubber langs hovedgata.