Lithos

Lithos er et stilig hotell i Pythagorion på Samos. Her har du en vakker utsikt over havet fra bassengområdet, og bare en kort spasertur unna venter stranda der det er solsenger og parasoller mot avgift. Nyt av deilige dager i solen der hotellets poolbar sørger for at du alltid har oppfriskende drikke og godsaker som frukt og iskrem. Velkommen!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lithos i Pythagorion har en vakker utsikt over Samos kyst. Bassengområdet ligger omkranset av palmer og byr på en panoramautsikt over havet. Her er det gratis solsenger, parasoller og håndklær. Ved bassenget er det også en poolbar som serverer lettere snacks, frukt, iskrem og oppfriskende drikke. En kort spasertur fra hotellet ligger stranda, og der kan du leie solsenger og parasoller.

På hotellet surfer du med gratis WiFi. Hotellet ligger vakkert til oppe på en høyde så det er en bratt bakke å gå opp og ned til havna i Pythagorion. Langs havnepromenaden ligger hyggelige restauranter og koselige kaféer på rekke og rad.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • Bratt bakke opp til hotellet fra havna.
  • Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00-22.00.

Det er for øyeblikket en teknisk feil i vårt system som kan føre til at prisen på reisen vises feil i priskalenderen. Du får den korrekte prisen i «Totalpris for hele reisefølget» i prisspesifikasjonen. Vi jobber med å rette feilen.