Lefktron

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Lefktron er et hyggelig eldre hotell i god stand som ligger i nærheten av stranda i Stoupa. Dobbeltrommene er enkle og det er kort vei til tavernaer og butikker. Her møter du den greske gjestfriheten hos eierne som har drevet hotellet i mange år.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet Rengjøring
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 80 m
Til sentrum: 80 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lefktron er et hyggelig hotell med en fin hage. Her er det basseng med gratis solsenger og parasoller, samt håndkleservice mot depositum. Det er også en poolbar som serverer god kaffe. Foretrekker du å bade i havet er det bare 80 meter til den vakre stranda i Stoupa.

Hotellet har en lobbybar som serverer drikke og på frokostbufféen diskes det opp med lokale produkter og frukt.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til sen kveld. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk.

Hotellet ligger cirka 45 kilometer fra Kalamata og cirka 55 kilometer fra flyplassen i Kalamata. Lei gjerne bil og se deg om på Peloponnes og finn din egen badevik!

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Stoupa & Agios Nikolaos

Aiolos

Mellom de vakre oliventrærne finner du det hjemmekoselige leilighetshotellet Aiolos. Her er det basseng med barneseksjon men foretrekker du havet så ligger den herlige sandstranda bare 100 meter unna.

Kastro

Kastro er et familieeid hotell som ligger like ved strand i Stoupa og her kan du virkelig slappe av. Her bor du nært strandpromenaden og små koselige tavernaer. Dessuten er hotellet et perfekt utgangspunkt for å oppdage Stoupa og de vakre omgivelsene!

Theoxenia

Velkommen til koselige Theoxenia som ligger på en høyde like ved Stoupa. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet og kort vei byens hovedgate. Hvil ut ved bassenget eller legg turen til en av strendene i nærheten.

Kolokotronis

På Kolokotronis ligger på en høyde og består av flere bygninger der Bougainvilleaen og de gamle oliventrærne gir en opplevelse av å befinne seg i en sjarmerende gresk landsby. Her bor du i fine leiligheter, noen kan ta opptil 5 personer.

Kolokotronis Villas

På Kolokotronis Villas i Stoupa bor du i fine leiligheter, i noen kan det bo opp til 6 personer. Her er det blant annet velutstyrte to- og treromsleiligheter med delt basseng. På området er det et basseng med barneseksjon og så klart solsenger og parasoller for late dager i skyggen.