Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 22 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Rent. Tømming av avfall og toalettpapir daglig. Nye håndklær av god kvalitet x 3 på en uke.
-
Det eneste vi hadde ønsket var barne-porsjon av middag. Dette gjelder de aller fleste av restaurantene vi spiste på. Nydelig mat med store porsjoner, gjør at man ikke klarer å spise opp.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


8 av 10

+
Hyggelig og service-minded personale. Høy standard på leilighet/hotell.
-
Det var svært bratt fra hotellet til leilighet. Siden de fleste av feriegjestene var godt voksne mennesker var det flere som hadde helsemessige problemer med den bratte adkomsten. Dette må kommuniseres bedre i beskrivelsen av stedet. Stedet burde ha en transportordning til de som trenger det mest, f.eks en el.golfbil e.l.

Bekreftet gjest: 2023-09-30


10 av 10

+
Flotte leiligheter, rent, nydelig utsikt, deilig med delt basseng.
-
Kjøkkenet var veldig dårlig utstyrt, skulle gjerne hatt litt mer mulighet til å lage litt enkel mat (en skrap kniv, en ekstra fjøl, en kjele til å koke egg i, en panne som ikke var oppfliset teflon, stekeredskaper til teflonpanne). Og noen tynne dyner.

Bekreftet gjest: 2023-09-23


10 av 10

+
Beliggenhet. Utsikten. Fasiliteter. Hyggelig personale. Bra SPA.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-16


8 av 10

+
Pent anlegg
-
Synes det burde vært en selvfølge at bagasjen ble fraktet til leilighetene ved ankomst. Veldig bratt og tungt å komme seg til leiligheten. Og slitet ga et dårlig førsteinntrykk. Dårlig service av et hotell med en slik standard ellers

Bekreftet gjest: 2023-09-02


7 av 10

+
Totalen- beliggenhet, restaurant,basseng
-
Litt mye styr med strømbrudd og en del maurer. Men bagateller.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


10 av 10

+
Leiligheten var kjempe flott!
-
Apollo må bli flinkere til å ha riktige bilder til riktige rom. Vi hadde 3 roms og det ble vist uteplassen til 2 roms leiligheten. Det må også presiseres at «villas», har en veldig bratt bakke opp, ikke bare litt stigning i terreng!!!

Bekreftet gjest: 2023-09-02


9 av 10

+
Beliggenhet, standard.
-
Oppgi i beskrivelse at det er bratt opp til leilighetene. Hotellet bør kunne frakte koffertene fra bussen og opp til leilighetene.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


5 av 10

+
Eget basseng.
-
Skulle vært mer rengjøring. Spesielt senger/laken.

Bekreftet gjest: 2023-08-19


9 av 10

+
Overraskende å ha sååass god plass og at det var over to etg
-

Bekreftet gjest: 2023-08-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

206 vurderinger
Utmerket
 
160
Veldig bra
 
38
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

03.10.2019

av Marit V Steinkjer kommune, Norge

Sjarmerende og utmerket hotell !

Bodde her 1 uke i slutten av september. Veldig fornøyd med oppholdet. Noe av det beste er uteplassen og utsikten. Store fine rom i vår 2-roms superior med balkong. Alt fungerte som det skulle, alltid tilgjengelige folk i resepsjonen som var veldig hjelpsomme. Bra Aircondition og Wi-Fi. Butikk rett nedenfor hotellet. 2 strender like i nærheten, ca 10-15 min å gå.

 
08.09.2019

av Bente M Holmestrand, Norge

Sjarmerende og delikat

Nydelig utsikt fra toppen av hotellområdet, men også fra de andre boenhetene. Vi fikk en 'privat-villa-følelse' ved vårt rom der vi delte basseng med tre andre enheter. Det var nesten litt magisk; vakkert og fredelig. Romslige fine rom, gode senger og air-condition som fungerte bra. Kjekt med et kjøkken også. Det var så nydelig der at vi valgte å tilbringe en del kvelder der oppe istedet for å gå ut på restaurant. Hotellrestauranten var VELDIG bra, ikke dyr heller. Eierne ( et ektepar) ga inntrykk av å være dyktige og vennlige folk som gjenspeilet det øvrige personalet. De to øverste husene kan bli utfordrende å komme opp til for bevegelseshemmede da siste korte biten er veldig bratt, men for folk flest går det fint. I lille Stoupa får man kjøpt det man trenger for ferien, og der er to nydelige sandstrender. Fint å ta en sykkeltur ( på sykkelsti) til Agios Nicolaous, og det går an å ta et havbad på veien, og rett forbi A N er det en fin steinstrand. ca 10 km t/r.

 
25.08.2019

av Amund D

Veldig bra hotell !

Bodde på hotellet en uke i august. Var strålende fornøyd! Veldig flott anlegg med fin utsikt over sjøen. Passe avstand til både byen og strendene. Helt super service og veldig hyggelige ansatte. Flott bassengområde hvor det stadig ble fylt opp med vann og isbiter av personalet. Restauranten hadde noe av den beste maten vi har spist i Hellas. Definitivt den beste restauranten i Stoupa ! Bodde i vårt eget hus som det var veldig bra standard på. Eneste lille minuset var ekstrasenger i stue som kunne vært bedre i ligge i. Om vi skal tilbake til Stoupa så er det definitivt her vi skal bo.

 
19.07.2019

av Heidi123hest

Supert opphold på Koloktronis, anbefales

Veldig godt fornøyd. Flott service, hyggelig personale og en herlig gresk atmosfære. Flott beliggenhet nære strand og promenade. Flott utsikt. Anbefales på det sterkeste da min opplevelse møtte forventningene.

 
24.06.2019

av Stoupafareren

Alltid like bra!

Har vært her seks ganger med familie og venner, og vi er alltid like fornøyde. Kolokotronis er et flott sted å bo med fine leiligheter. Hotellet ligger i et rolig område med flott utsikt over Stoupa. Vertskapet og betjeningen er veldig hyggelige. God mat på resturanten. Fint for familier, anbefales!