Kolokotronis Villas

På Kolokotronis Villas i Stoupa bor du i fine leiligheter, i noen kan det bo opp til 6 personer. Her er det blant annet velutstyrte to- og treromsleiligheter med delt basseng. På området er det et basseng med barneseksjon og så klart er det solsenger og parasoller for late dager i skyggen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter med delt basseng for 2-5 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter i etasje med delt basseng for 4-6, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vi har vært på Kolokotronis mange ganger, og stortrives der.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kolokotronis Villas består av velutstyrte leiligheter og ligger fint til på et høydedrag, og har et herlig basseng og byr på vakker havutsikt. Solsenger og parasoller i bassengområdet.

Ved søsterhotellet Kolokotronis er det ytterligere et bassengområde der det er basseng med barneseksjon, solsenger og parasoller. Her ligger også à la carte-restauranten Agnantio, der frokost, lunsj og middag serveres. Resepsjon samt et spa med ulike behandlinger, et lite treningsrom samt en jacuzzi, alle mot avgift.

Det ligger et minimarked 50 meter fra hotellet. Det er cirka 1 kilometer til Stoupa sentrum med tavernaer, barer og butikker. Omtrent 350 meter unna ligger den fine Kalogriastranda med tavernaer og strandbarer. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lokaltrafikken kan oppfattes som forstryrrende.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon (frokost og middag).

Legger du til måltider serveres de på hotell Kolokotronis.

Alle hotell – Stoupa & Agios Nikolaos

Aiolos

Mellom de vakre oliventrærne finner du det hjemmekoselige leilighetshotellet Aiolos. Her er det basseng med barneseksjon men foretrekker du havet så ligger den herlige sandstranda bare 100 meter unna.

Lefktron

Lefktron er et hyggelig eldre hotell i god stand som ligger i nærheten av stranda i Stoupa. Dobbeltrommene er enkle og det er kort vei til tavernaer og butikker. Her møter du den greske gjestfriheten hos eierne som har drevet hotellet i mange år.

Theoxenia

Velkommen til koselige Theoxenia som ligger på en høyde like ved Stoupa. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet og kort vei byens hovedgate. Hvil ut ved bassenget eller legg turen til en av strendene i nærheten.

Kolokotronis

På Kolokotronis ligger på en høyde og består av flere bygninger der Bougainvilleaen og de gamle oliventrærne gir en opplevelse av å befinne seg i en sjarmerende gresk landsby. Her bor du i fine leiligheter, noen kan ta opptil 5 personer.

Mani Houses

Ved foten av Taygetos åser, mellom oliventrærne og det klare, blå havet ligger Mani Houses – en vakker steinbygning med leiligheter. Her bor du godt i moderne leiligheter med kort vei til havet og sentrum.

Kannas Mani Luxury Suites

Aldersgrense på hotellet: 14 år Kannas Mani Luxury Suites er et hotell i stilig minimalistisk design der naturen og miljøhensyn har fått stå i sentrum. Her bor du i fine og vakre leiligheter og kan nyte livet i et bassengområde med avslappet stemning.

Theano

Theano ligger fint til i en frodig olivenlund i et stille og rolig område med kort vei til strand og sentrum. Enkle ettromsleiligheter for deg som vil handle lokale matvarer og spise frokost når det passer deg! Lei en bil og se deg om på Peloponnes, som kan skilte med en rekke severdigheter som står på Unescos verdensarvliste.

Xenios

Ved havet, like utenfor den sjarmerende fiskerlandsbyen Agios Nikolaos, sør for Stoupa, ligger Xenios ved Messinia kysten. Leilighetene er enkle og tradisjonelle. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve det klassiske Hellas.