Paleros Beach Resort

Paleros Beach Resort er et fint og moderne hotell som passer den aktive familien eller par eller venner som reiser sammen. Her er det et familiebasseng og et separat barnebasseng og et basseng for kun voksne. Hotellet ligger i en still bukt rett utenfor den lille byen Paleros. Her kan du prøve flere aktiviteter som SUP, tennis og guidet sykkeltur. Perfekt for deg som vil kombinere en aktiv ferie med sol og bad.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig i sommer og på sensommeren.

Barnepriser under sesongen:

• Høysesong (22/6-5/8): 2 998,–
• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt personell hilste og gjorde sitt til at oppholdet ble bra
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paleros Beach Resort har to bassengområder. Ett for familier der det også er et barnebasseng, og ett for voksne over 18 år. Solsenger og parasoller ved bassengene og på stranda inkludert. Badehåndklær inkludert.

Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost og middag samt en taverna nede ved stranda med á la carte-meny som serverer lunsj. Tre barer, hvorav en strandbar, en poolbar og en bar i lobbyen.

Paleros Berach Resort er som skapt for en aktiv ferie. Her er det treningsrom, fire tennisbaner og på havet kan du windsurfe, padle kajakk og SUPe, alt inkludert. Gruppetreningstimer som aerobics og pilates samt vannpolo og volleyball er inkludert. Guidede sykkelturer, både terreng og landevei inkludert. Skjønnhetssalong med mulighet for massasje og behandlinger mot avgift. Lekeplass. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka med quiz og levende musikk.

Wifi inkludert på hele hotellet. En liten vei må krysses for å komme til sand- og rullesteinstranda. Det tar omtrent 30 minutter å gå inn til den lille byen Paleros.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 19.30-21.30.

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Paleros

Filoxenia

Filoxenia ligger i passe gangavstand til Paleros havn og til Paleros Beach. På hotellet er det herlig bassengområde der du kan koble av etter frokosten og på dagen.

Elektra

Elektra ligger i rolige og frodige omgivelser mellom Det joniske hav og de mektige fjellene. Hotellet er familieeid og har en behagelig og avslappet atmosfære. Bad, les en bok og nyt feriedagene i bassengområdet, der du finner både et stort basseng og en et basseng for de minste. Spis godt i restauranten og bare nyt sommerferien i Hellas.

Elements Villas

Elements Villas ligger i rolige og vakre omgivelser, like ovenfor Paleros. Her bor du i fine og velutstyrte leiligheter eller villaer og et perfekt valg for den store familien eller vennegjengen. En av villaene tar opp til åtte personer, fordelt på fire soverom og to bad. Elements Villas har vakker utsikt over havet og innen kveldens middag tilberedes på grillen kan vel et forfriskende bad i bassenget passe bra!