Paleros Beach Resort

Paleros Beach Resort er et fint og moderne hotell, som ligger i en rolig bukt rett utenfor den lille byen Paleros. Her kan du prøve flere aktiviteter som seiling, SUP, tennis og guidet sykkeltur. Perfekt for deg som vil kombinere en aktiv ferie med sol og bad.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paleros Beach Resort har to bassengområder. Ett for familier der det også er et barnebasseng, og ett for voksne over 16 år. Gratis solsenger og parasoller ved bassengene og på stranda. Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost og middag samt en taverna med á la carte-meny som serverer lunsj. To barer.

Seiling, windsurfing, kajakk og SUP uten kostnad. Kurs i seiling, windsurfing, kajakk og SUP mot avgift. Treningsrom på hotellet. Tennis er gratis og tennistimer mot avgift. Gratis gruppetreningstimer og volleyball. Gratis guidede sykkelturer, både terreng og landevei.

Skjønnhetssalong med mulighet for massasje og behandlinger mot avgift. Barneklubb (på forespørsel) i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år. Det tar omtrent 30 minutter å går inn til den lille byen Paleros. En liten vei må krysses for å komme til stranda. Lokaltrafikk.

Måltider

Halvpensjon inkludert.
Halvpensjon omfatter frokost- og middagsbuffé.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2020 er treningsrommet, spaet og skjønnhetssalongen stengt.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt