CHC Tylissos Beach

Aldersgrense på hotellet: 16 år.

Tenk deg et hotell med en helt egen sandstrand, et bassengområde med vakre oliventrær som gir skygge når sola blir for sterk samt komfortable dobbeltrom. Alt dette får på hotell CHC Tylissos Beach, som ligger like utenfor Ierapetra, sør på Kreta. Frokosten er inkludert så her blir det en ekstra avslappende feriemorgen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

De utrolig hyggelige folkene som jobbet der.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

CHC Tylissos Beach har et bassengområde med trær og gressplener, et basseng, solsenger og parasoller samt en poolbar. Hotellet har en egen del av stranda med bar, solsenger og parasoller samt en sandvolleyball bane. Badehåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant Epicurus Table kan du nyte frokost, lunsj og middag. Skal du opp tidlig om morgen for å dra på utflukt serverer hotellet en tidlig kontinental frokost. Hotellet har fire barer, blant annet en poolbar og en bar på stranda som begge serverer lettere retter på dagtid.

Bordtennis og biljard. Yoga samt aktiviteter som spill og konkurranser på stranda og i bassenget. Skjønnhetsbehandlinger, massasje og badstue, alt mot avgift. Underholdning med gresk mat og musikk noen kvelder i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett på forespørsel og mot avgift. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Garderobe med dusj samt bagasjeoppbevaring ved sen avreise.

Hotellet leier ut sykler om du vil ta turen til markedet inne i Ierapetra og det er også der båtene til blant annet Chrissy Island, den ubebodde øya med krystallklart vann, går fra. På vei inn mot byen passerer du et supermarked og et apotek.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.30-10.30.
 • Middag kl. 18.30-21.00.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Epicurus Table kl. 7.30-10.0.0
 • Snacks som toast, pizza og kaker i poolbaren kl. 10.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Epicurus Table kl. 12.30-14.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Epicurus Table kl. 19.00-21.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og raki i en av hotellets barer kl. 10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Ierapetra & Koutsounari

Almyra Hotel & Village

Det hyggelige Apollo Mondo Family-hotellet Almyra Hotel & Village ligger som en oase i den urørte naturen, like ved stranda i Koutsounari på Kreta. Her er det enkelt å bare være, leke og ha det bra med familien. For barna frister kanskje Club Polly & Mino og Swim School by Apollo mest, mens de voksne kanskje har lyst til å prøve en treningsøkt med våre proffe instruktører og god mat og drikke i skyggen etter en vel gjennomført økt.

Numo Ierapetra Beach Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år Numo Ierapetra Beach Resort er en stilfull oase for voksne over 16 år. Hotellet er moderne og eksklusivt med en vakker innredning i naturens egen fargeskala. Nyt god mat, avkoblende basseng, trening og kanskje en film under stjernene. Her kan du slippe alt, koble av og bare nyte livet.