Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique! Et moderne boutiquehotell med utmerket beliggenhet i Lambi. Her bor du i gangavstand til både den herlige sandstranda og sentrum med restauranter, barer og butikker. I det stilige bassengområdet er det solsenger og parasoller, og hotellet har både bufférestaurant og á la carte!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Moderne fasiliteter. Rent. Rolig atmosfære spesielt rundt bassenget.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elegante Diamond Boutique inviterer til et førsteklasses opphold. I det hyggelige bassengområdet er det basseng med barneseksjon, samt gratis solsenger og parasoller. Bare et lite stykke unna ligger den fine stranda og der er det solsenger og parasoller mot avgift. Hotellet har både bufférestaurant og á la carte-restaurant samt en bar. Gratis wifi og døgnåpen resepsjon. Lekeplass. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert
  • Halvpensjon mot tillegg.
    Middagen serveres fra kl. 19.00 til 21.30

Alle hoteller – Lambi

Aegean Houses

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Diamond Deluxe Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Diamond Deluxe Hotel & Spa er et populært og herlig hotell med god service. Pent bassengområde med solsenger og parasoller. Lekker og god mat av høyeste kvalitet. Her er det treningsrom og tennis samt et spa for deg som vil unne deg litt ekstra i ferien.