Flamingo Apts

Leilighetshotellet Flamingo Apts ligger like utenfor Moraitika sentrum. Her bor du i fine leiligheter som har alt som trengs for en herlig ferie. Hotellet og bassengområdet ligger i en hage, og det er barneseksjon i bassenget. Til stranda i Moraitika går du på et kvarter.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Å møte familien igjen. Omsorg og gjestfrihet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,6 km
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flamingo Apts er et hyggelig leilighetshotell like utenfor Moraitika sentrum. I det frodige bassengområdet er det et basseng med barneseksjon og solsenger.

I hagen er det en grill til fells bruk for hotellets gjester, men vil du komme til dekket bord er det en à la carte-restaurant.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen med safe inkludert.

Sentrum i Moraitika ligger cirka 1,5 kilometer unna, og hotellet tilbyr transport til den lokale stranda. Lokaltrafikk kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon.

Alle hoteller – Moraitika

Delfinia

På hotell Delfinia bor du på stranda og like nært til friske bad i havet som i bassenget. I restauranten diskes det opp med en herlig buffé og i den koselige tavernaen serveres lokale retter. Vil du høre bølgenes brus fra rommet skal du bestille et superiorrom med havutsikt.

Sentido Apollo Palace

På Korfus sørlige kyst, sør i Moraitika, ligger det herlige og familievennlige hotellet Sentido Apollo Palace. I hotellets frodige hage står oliventrær og her ligger også det innbydende bassengområdet. Benytt hotellets brede aktivitetstilbud, ta det helt med ro i spaet eller gå den korte turen til stranda for et deilig bad i havet.

Nasos

Nasos er et fint og stilrent hotell i utkanten av Moraitika på Korfu. Den langgrunne sandstranda er bare en kort spasertur unna, og på hotellet venter et hyggelig bassengområde og en restaurant.

Alkionis

Alkionis ligger i gangavstand til sandstranda i Moraitika der du kan more deg vannsport eller bare hvile ut i solsengen. På hotellområdet er det et basseng for oppfriskende bad og en solfylt veranda der morgenkaffen kan nytes.