Nautilus

All Inclusive-hotellet Nautilus ligger høyt oppe på en klippe og fra hotellets bassengområde har du en mektig utsikt over havet. Hotellet ligger i et rolig område i Barbati og All Inclusive er inkludert. Bad i bassenget, fra bryggene nede ved havet eller ta en spasertur til stranda i Barbati.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

5,7 av 10
Basert på 7 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 17 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nautilus ligger på en klippe og har en vakker utsikt over omgivelsene og havet. Hotellet er omgitt av olivenlunder og staselige sypresser der det ligger i den lille byen Barbati på Korfus nordøstre kyst. Bad i hotellets basseng eller ta trappene ned til havet og bad fra bryggene. Her kan du også snorkle og prøve fiskelykken.

Fra hotellområdet er det en fantastisk utsikt over havet. Et basseng med en grunnere og adskilt del for barn. Her er det en poolbar med drikke, snacks, solsenger og parasoller. Solsenger og parasoller på bryggene/terrassene nede ved havet. Snorklingsutstyr kan leies. Basseng- og strandhåndklær mot avgift.

Nautilus har en bufférestaurant der du inntar frokost, lunsj og middag. Poolbar samt en bar nede ved bryggene. Bordtennis.

Resepsjon. Wifi i resepsjonen og ved poolbaren inkludert. Vaskeriservice mot avgift. Bagasjerom. Parkering. Store nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Mange trapper til badebryggene nede ved havet. Det er cirka 1,5 kilometer til rullesteinstranda i Barbati. Korfu by ligger cirka 17 kilometer fra hotellet, cirka 30 minutter med bil. Bussholdeplass til Korfu by og til Kassiopi like utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 08.00-10.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.00-14.00.
 • Kaffe, te og kake kl. 14.00-18.00.
 • Iskrem til barna kl. 14.00-18.00.
 • Ettermiddagskaffe kl. 16.00-17.00.
 • Middag kl. 18.00-20.00.
 • Piknik-kurv kan forhåndsbestilles.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.00.
 • Snorkling- og fiskeutstyr.
 • 20% rabatt på vannsport, vannski, hanggliding, bananbåt og gummiringer.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Barbati

La Riviera Barbati

Velkommen til La Riviera Barbari! Et fint hotell med bra beliggenhet ved stranda i frodige omgivelser. Her finner du alt for en avslappet ferie, et stort basseng, en populær taverna med deilig gresk mat og velutstyrte leiligheter og villaer. For et ekstra luksuriøst opphold kan du bestille bosted med eget basseng!

Ipsos Di Mare

Ipsos Di Mare ligger rett ovenfor strand Ipsos Beach i Ipsos. Bad i hotellets basseng eller gå rett over gata for et bad i havet. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til halvpensjon om du vil.