Juniorsuite

Pene juniorsuiter med en dobbeltseng og sittegruppe med TV. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt Nespressomaskin. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite deluxe med eget basseng

Juniorsuiter deluxe med stor terrasse med eget basseng og solsenger. I rommet er det en sittegruppe og TV. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt Nespressomaskin. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt og eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite deluxe med jacuzzi

Elegante juniorsuiter deluxe med jacuzzi og solsenger på uteplassen. I rommet er det en sittegruppe og TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Nespressomaskin. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt og egen jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite superior med jacuzzi

Pene juniorsuiter superior med stor uteplass med solsenger og jacuzzi. TV. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt Nespressomaskin. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med jacuzzi og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 2