Nido, Mar-Bella Collection

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Nido, Mar-Bella Collection er et lekkert hotell som ligger i frodige omgivelser. Nyt sol og bad i det stilige bassengområdet eller ved stranda med gratis solsenger og parasoller. I restauranten spiser du godt og hotellet har et eget treningsrom. For litt ekstra luksus kan du bestille juniorsuite med eget basseng.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Juniorsuite for 2 personer. Juniorsuite deluxe for 2 personer. Juniorsuite superior for 2 personer. Juniorsuite med eget basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Passe størrelse. Nydelig beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nido, Mar-Bella Collection er et hotell med høy standard og aldergrense 16 år.

Basseng med utsikt og strand med Blått Flagg
Elegant bassengområde med flott utsikt over havet og omgivelsene. Like nedenfor ligger stranda, som er blitt belønnet med det internasjonale miljømerket Blått Flagg for sitt klare, rene vann. Solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda inkludert. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

Nyt velsmakende retter
Hotellet har to restauranter av høy klasse. Den lekre bufférestauranten San Giovanni serverer frokost og middag, både innendørs og utendørs. À la carte-restauranten Apaggio Gourmeta, som serverer tradisjonell gresk mat. Baren Aquavit Pool ligger flott til ved bassenget og serverer enkle retter. Lobbybaren Heritage. Som gjest på dette hotellet kan du spise middag i restaurantene på søsterhotellet MarBella, Mar-Bella Collection. Kveldsunderholdning med livemusikk.

For fjerde år på rad arrangeres Mar-Bella-kjedens unike kulinariske sommerprogram (utvalgte uker), der kjente greske kokker frister med gastronomiske pop up-opplevelser for gjestene. Temaet i år er «the culture of sharing» og gjenspeiler den greske matkulturens sjel og en hyllest til tradisjonen med å dele gode matopplevelser med venner og familie.

Helse, velvære og fitness-uker
Treningsrom inkludert. Bbadstue og hamam inkludert. Spa med skjønnhetspleie mot avgift. Som gjest kan du også benytte spaet på søsterhotellet MarBella, Mar-Bella Collection mot avgift. Yoga to ganger i uka og matlagingskurs en gang per uke. Vannsport og båtturer mot avgift. Sommeren 2024 samarbeider hotellet med en rekke treningsprofiler som gjester hotellet i løpet av sesongen. Les mer om hotellets fitness-uker.

Øvrig
Wifi inkludert på hotellområdet. Gjestene transporteres med golfbil rundt på hotellområdet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-11.00.
  • Middag kl. 19.00-21.30.

I halvpensjonen er frokost- og middagsbuffé i restauranten San Giovanni inkludert. Du har også mulighet til å benytte hotellets Dine Around-konsept og da får du en verdisjekk på 20 euro/voksen/dag å spise for i hotellets à la carte-restaurant Apaggio Gourmeta eller i søsterhotellet MarBella, Marbella Collections fem à la carte-restauranter. Verdisjekken gjelder kun for mat, ikke drikke. Les mer om Dine Around på plass og hvilke restauranter det gjelder.

Alle hotell – Agios Ioannis Peristeron

MarBella, Mar-Bella Collection

På elegante MarBella, Mar-Bella Collection ferierer hele familien med stil. Her kan de voksne kjøle seg ned i evighetsbassenget med utsikt over Det joniske hav, mens barna plasker og leker i vannskliene i barnebassenget. All Inclusive er inkludert for en ekstra komfortabel ferie med flere restauranter og barer å velge mellom. For den aktive tilbys blant annet treningsrom, yoga og tennis.