Bakotu Hotel

Bakotu Hotel ligger midt mellom den fine sandstranda, det lokale markedstorget og fugleparadiset Kotu Creek. Her venter en oase for sjelen med tropisk hage, et herlig bassengområde og flere restauranter. På hotellet venter fugler, sommerfugler, ville aper og mange små og store skilpadder som går fritt omkring.


Rom/leiligheter

Dobbelrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleilighet for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bakuto Hotel venter et innbydende og stille bassengområde med et basseng, solsenger og parasoller i hotellets hage. Bassenghåndklær mot depositum. For deg som er fugletitter kan det være fint å vite at naturreservatet Kotu Creek med utsiktstårn ligger like ved hotellet og her holder mange av landets fuglearter til. Bestiller du en toromsleilighet har du fin utsikt mot naturreservatet fra balkongen.

Bakotu Hotel har tre restauranter. I restauranten Baobab med sin utendørs terrasse, serveres frokosten. Skal du delta på en spennende utflukt kan du få frokosten servert før kl. 7.30, om du bestiller dagen før. Til lunsj kan du bestille hamburger, fiskeretter, yassa eller en kyllingsandwich. I restaurantene Baobab, Boss Lady og Captains Table kan du spise middag og Boss Lady serverer gambiske retter. Bordreservasjon kreves. To barer, hvorav en poolbar.

I nærheten av hotellet ligger den enkle 18-hullsbanen Fajara Golf Club og Fajara Tennis Club. Lettere underholdning noen kvelder i uka med lokal musikk og dans.

Wifi inkludert i resepsjonen, baren og restauranten. Hotellet består av 18 bygninger utspredd i hage. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet, hotellet har ikke heis. Minibank utenfor hotellet. Liten matbutikk på hotellet. En vei med lokal trafikk må krysses for at komme til stranda. Rett utenfor hotellet ligger et lite torg med små butikker som selger stoff, frukt samt noen barer og restauranter. På stranda pleier de sjarmerende fruktdamene selge fersk frukt med et stort smil og kanskje byr de på en sang.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost
  • Julemiddag 24.12
  • Nyttårsmiddag

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag)

Frokosten serveres i restauranten Baobabs frokostterrasse kl. 7.30-10.00 og bestilles fra en meny, iblant kan frokosten serveres fra en buffé. Middagen serveres i restauranten Baobab kl. 18.30-22.30 og består av tre retter der hver rett har to eller tre alternativ. En middagsrett per uke kan inntas i restauranten Captain's Table. Du kan også velge at å spise to-retters middag per kveld i restauranten Boss Lady og da får du en voucher å betale med.

Alle hotell – Gambia

Sunset Beach Hotel

All Inclusive-hotellet Sunset Beach Hotel ligger rett ovenfor strand og hotellets store bassengområde lokker med fin utsikt mot havet, og for både voksne og barn er det aktiviteter å delta på. Sunset Beach Hotel er omgitt av en fin hage med tropiske vekster og etter en kort spasertur finner du det lokale hverdagslivet i Kotu.

Sunbeach Hotel & Resort

Stilige Sunbeach Hotel & Resort er et All Inclusive-hotell som ligger lengst ute på en odde. På den ene siden ligger Atlanterhavet og på den andre siden ligger Gambiaelva, og det er fra sandstranda mot elva du bader. Hotellet har et pent bassengområde og du spiser godt i hotellets restauranter. Her er det flere sporter og aktiviteter å delta i og du kan trene i hotellets treningsrom.

African Princess Beach

Aldersgrense på hotellet: 12 år African Princess Beach er et lekkert hotell som ligger like ved den fine sandstranda. Her kan du nyte av lange turer på stranda for så å innta frokosten og avslutte med en kopp kaffe og kanskje en deilig massasje. Bare noen skritt fra stranda ligger hotellets bassengområde og her venter late feriedager. Ekstra luksuriøst blir det hvis du bestiller et dobbeltrom med utgang til delt basseng.

Kalimba Beach Resort

Kalimba Beach Resort er et fint All Inclusive-hotell som ligger ved den fine stranda. Hotellet har et stort og pent bassengområde med to basseng og på stranda er det solsenger og faste parasoller. Stranda passrr bra for lange deilige turer og du kan også gå til det meget sjarmerende sentrumet i Kotu. På nabohotellet Tamala Beach er det både treningsrom og spafasiliteter som gjestene på Kalimba kan benyttes.

Cape Point Hotel

Cape Point Hotel er et enkelt hotell der en familiær stemning råder rundt bassenget. Eieren Ebrima tar godt vare på sine gjester og det gjør at mange gjester trives og kommer tilbake år etter år. Hotellet ligger like ovenfor den fine sandstranda ved Gambiaelva og rett utenfor hotellet finner du et lokalt marked med fargerike stoffer og et myldrende hverdagsliv.

Ocean Bay Hotel & Resort

Ocean Bay Hotel & Resort er et fint hotell like ved Gambiaelvas fine sandstrand. Her er havet roligere og stranda passer for lange deilige turer fra tidlig morgen til sen ettermiddag når sola begynner å gå ned. Noen skritt fra stranda ligger bassengområdet for late feriedager, men vil du bevege deg er det et lite treningsrom og hotellet arrangerer aktiviteter på dagtid.

Balafon Beach Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Balafon Beach Resort er et sjarmerende hotell med små runde hus omgitt av en tropisk hage. Balafon Beach Resort ligger bare noen skritt fra sandstranda og er et perfekt hotell for deg som vil koble av, ta en spasertur langs stranda og nyte en fin solnedgang. Utenfor hotellet finnes det noen lokale restauranter, strandbarer og juicebarer.

Kombo Beach Resort

Kombo Beach Resort er et nydelig hotell for både par og familier, med en perfekt beliggenhet ved sandstranda. Her møtes stranda og hotellet i skjønn forening. Hotellet har tre basseng, hvorav et er Gambias eneste basseng med tre vannsklier! Her kan du være aktiv og spille både volleyball og fotball på stranda. Rett utenfor hotellet venter en spennende gambisk hverdag med et lite torg med små butikker som selger lokalt håndverk samt noen få enkle barer og restauranter. All Inclusive kan legges til for garantert total avkobling.

Bungalow Beach

Bungalow Beach er et enkelt leilighetshotell rett ovenfor sandstranda i Kotu. Her kan du nyte dagene i en stor hage i skyggen av en palme og koble av med en bok. Leilighetene ligger utspredd i flere toetasjesbygninger i hotellets hage. På stranda venter deilige spaserturer, en vakker solnedgang og det gambiske hverdagslivet finner du rett utenfor døra.

Bamboo Village Resort Gambia

Bamboo Village Resort er både sjarmerende og vakkert med møbler og fargesterk tekstilkunst av lokale håndverkere. De små runde husene, der rommene ligger, rammer inn bassengområdet der deilige bad venter. Kanskje tar du den korte turen ned til Kololi-stranda for et bad eller bare nyt solnedgangen når sola sakte går ned i Atlanterhavet. Bli gjerne litt lenger på stranda for å nyte avslutningen på feriedagen og folkelivet.

Senegambia Beach

Senegambia Beach ligger rett ved stranda og har en stor fin hage der rommene ligger i en- og toetasjesbygninger. Nede ved stranda ligger et bassengområde for herlig ferieheng, to basseng, hvorav det store har en swim up-bar. Det finnes ytterligere et bassengområde oppe ved resepsjonen. Nyt god mat i restaurantene og skulle ikke hotellets restauranter og fornøyelser være nok er det massevis av fornøyelser, restauranter og barer like utenfor hotelldøra.