Hurghada – Egypts ferieparadis

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Hurghada er Egypts mest populære reisemål. Her venter krystallklart vann, deilig vær og fine strender. I sentrum går det egyptiske hverdagslivet sin vante gang og under Rødehavets havoverflate gjemmer det seg en fantastisk verden av fargerik fisk og koraller.Fakta om Hurghada

Lokal tid

  • Sommer: Samme som norsk tid
  • Vinter: Norsk tid +1 time

Strender

Lang sand- og grusstrand i Hurghada som i hovedsak er eid av ulike hotell. Nesten alle våre hotell har egne strender med solsenger, parasoller og håndkleservice for hotellets gjester.

Mer fakta

Været

jan 21°c
feb 22°c
mar 24°c
apr 27°c
mai 31°c
jun 33°c
jul 34°c
aug 34°c
sep 33°c
okt 30°c
nov 26°c
des 23°c
8,4 av 10 Hurghada
Våre gjesters vurdering, Basert på 2517 vurderinger

Alle reisemål Egypt

Sahl Hasheesh

Elegante og eventyrlige Sahl Hasheesh er en rolig badeby som ligger i en bue rundt den vakre bukta og de finkornede strendene. Hotellene holder høy standard og alle har egne sandstrender der du tilbringer en luksuriøs ferie ved Rødehavets krystallklare vann.

Abu Soma

Reis til Abu Soma og tilbring ferien rett ved det krystallklare Rødehavet. Søker du fred og ro har du valgt helt riktig. Her kan du bo meget elegant, og under Rødehavets vannoverflate venter en fargesprakende verden utover det vanlige, så glem ikke dykkermaske og snorkel!