Hurghada

Reisetips for Hurghada

I Hurghada er vannet krystallklart, strendene vakre og hverdagslivet herlig egyptisk. Her gir vi deg tips om hvor du kan spise, bade og shoppe samt råd om opplevelser som ikke koster så alt for mye!

Strender i Hurghada

Egypt er kjent for sine kritthvite strender og det krystallklare Rødehavet, og Hurghada er ikke noe unntak. De fleste av hotellene tilbyr herlige private strender men vil du se mer av byen er det flere offentlige strender å besøke.

Les våre tips om strender i Hurghada

Prisgunstige Hurghada

I Hurghada kan du gjøre gode kjøp og det er flere vakre suvenirer å ta med hjem. Gå på marked og se de håndlagede fatene, papyrus og parfymene. Sørg for å ta et dykkersertifikat eller utvikle dykkerferdighetene dine.

Se våre tips om shopping i Hurghada

Mat & drikke

Hurghadas restauranter og barer kan friste med varierte smaksopplevelser. Hvorfor ikke teste tradisjonelle, hjemmelagde retter, japansk sushi eller bestille inn alle smårettene og dele dem med hele reiseselskapet?

Se våre tips om mat & drikke

Tips og inspirasjon

Finn din neste vinterfavoritt.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Varmeguide

I varmeguiden finner du det perfekte reisemålet etter hvor i verden det er varmt per måned. Få inspirasjon til når og hvor hvor du bør reise!

Se varmeguiden her

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise