Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 19 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Alt er bare helt topp på hotellet , tror det nå var 13 gangen jeg var nå på Møvenpick Resort & Spa Synd at Apollo ikke flyr fra Oslo neste år til Hurghada .Vi har mange ganger måtte dra til Stockholm for å komme til Møvenpick Resort & Spa .
-

Bekreftet gjest: 2019-12-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

4599 vurderinger
Utmerket
 
2927
Veldig bra
 
1091
Bra
 
352
Mindre bra
 
140
Dårlig
 
89

Fem siste vurderinger

13.12.2019

Innlegg av BearTrondheim Orkanger, Norge

For oss paradis

Stort anlegg beliggende utrolig vakkert til ved Rødehavet. Uteområdet fantastisk flott,nydelig beplantet og lett å finne frem. Hotellet har flere restauranter og kan også tilby flere aktiviteter som dykking,kiting, surfing, båtturer på El Gounas kanaler, ørkensafari. Flere bassenger og tilgang til strender og lagune hvor man slipper å ligge tett innpå hverandre. Godt renhold og grei frokostbuffet. Hver morgen ble vi møtt av Hashim med et smil og good morning, nice to see you og passet på at vi hadde kaffe, utrolig service minded og hyggelig. Vi hadde bare frokost inkl men benyttet oss flere ganger av room service. Bra mat men for kostbart, benyttet oss ellers av restauranter nede i sentrum hvor det var flere meget bra restauranter. Stolen på rommet og stolene i frokostsalen så tunge at det var anstrengende å flytte på de. Disse kunne med fordel ha blitt erstattet med andre, lettere stoler. Rommet ellers bra, men vi hadde ikke beste plassering. Ingen sol inn på vår uteplass. Vi ser for oss en ny tur om 1 år og håpet er da å få leilighet med utsikt til lagunen. Ca 1 km fra hotellet til Downtown, Sentrum et i El Gouna med mange restauranter og butikker. Tuk tuker står utenfor hotellet hvis man ikke vil gå. Fantastisk utgangspunkt for gåturer i området, masse kanaler og veier og møter da mange hyggelige egyptere. Over 400 rom men det merkes ikke, god plass, rolig og fredelig og et paradis for å ro ned og slappe og slokke sol. Kan virkelig anbefales, kommer nok tilbake allerede neste år

 
15.02.2017

Innlegg av Håkon L

Ferieparadis

Fikk en ukes opphold her i bursdagsgave og visste ikke helt hva jeg skulle forvente da jeg dro. Etter å ha tilbrakt en uke her sitter jeg igjen med ett godt inntrykk av både hotellet og Egypt generelt. Kvaliteten på rommene er ikke ypperste klasse, men dette veies opp med svært god service og vakre omgivelser. Hotellet har et bredt utvalg av restauranter og tilbyr flere ulike aktiviteter som for eksempel: dykking, ørkensafari og båtturer rundt det enorme anlegget. Tilgang til strender og flere bassenger som man kan nyte godt av om man er heldig med været og får oppleve den egyptiske varmen.

 
02.07.2013

Innlegg av Alexander B Oslo, Norge

Flott hotell, fort å gå seg litt vill.

Hotellet befinner seg i El Gouna som er en gjerdet by. Denne byen er kun for turister og de som arbeider der. Hotellet er utrolig stort, og man blir skikkelig stedvill av å gå rundt der. Alt ser helt likt ut, og de har et merkelig system på skiltene. Men man finner det ut til slutt. God service, og koselige folk som jobber der. Godt renhold og god standard. Kort vei inn til havnen med tuk tuk, hvor du kan se på luksusbåter, spise veldig god mat, reise på diskotek osv osv. De har kamel på hotellet som man kan ta en runde med, og en fotograf som tar bilder om man vil ha noen fine bilder til å ha på veggen. Hvis man reiser uten barn vil jeg anbefale båtturen med delfiner, og turen ut til beduinene i ørkenen. Alt i alt en herlig, avslappende ferie. Akkurat som bestilt :)

 
01.07.2013

Innlegg av CharlotteHageberg Bergen, Norge

Fantastisk anlegg for voksne og barn!!

Vi har vert der 3 ganger og kommer nok til å reise igjen. Vi stortrives på angellet, fantastisk service, gullende rent, ypperlig mat og masse aktiviteter. Mange ulike bassenger å velge mellpm pluss ulike strender. Kjempe flott underholdning på kvelden og en formidabelt SPA anlegg !!! Har vert her 2010-2011 og 2012, og kan anbefale det på det varmeste

 
03.04.2013

Innlegg av Hilde843 Oslo, Norge

El Gouna, ja takk

Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til å reise til Egypt, men er overraskende fornøyd med El Gouna, det overgikk all forventning. Maten var kjempegod, alt var veldig rent og pent og menneskene veldig hyggelige og serviceinnstilte. Husk antibac i veska og vask gjerne hendene litt oftere enn du gjør hjemme :) Vi bodde på Mövenpick Resort El Gouna to siste ukene i mars. Temperaturen var perfekt, mellom 25-30 grader og midt i blinken for å komme bort fra kulden i Norge. Mövenpick Resort er veldig fint, og har alt du trenger. Vi bestilte et standardrom og fikk et handikap-rom i første etg i en av de sentrale bygningene. Vi skulle gjerne ønsket oss et litt finere rom med sol på balkongen og litt utsikt, men var alt i alt fornøyd med rommet og renholdet. Servicen var veldig bra over det hele. Litt synd at det sentrale bassengområdet ikke var oppvarmet. Vi likte oss best ved Lagoon Pool, denne er mest barnevennlig, med oppvarmet basseng, og personalet i restauranten var veldig imøtekommende, blide og hyggelige. Ved Oasis Pool var de ikke like hyggelige, men greit med litt variasjon. Det gikk fint å komme seg rundt, men litt lange avstander var ikke så gunstig med små barn, derfor holdt vi oss mest i de sentrale områdene. Artig med kamelene Didi og Dodo, som man kan ri på langs stranden. I tillegg var treningstilbudet, beauty og spa fasilitetene gode. VI hadde ikke all-inclusive og er veldig fornøyde med det. El Gouna er veldig fint, og har mange gode restauranter i Downdown og Marinaen, som attpåtil er betydelig rimeligere enn på restaurantene på hotellet. Alt i alt var vi veldig fornøyde med hotellet og kommer gjerne tilbake.