Abu Soma - fascinerende ørken og det glitrende Rødehavet

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Reis til Abu Soma og tilbring ferien rett ved det krystallklare Rødehavet. Søker du fred og ro har du valgt helt riktig. Her kan du bo meget elegant, og under Rødehavets vannoverflate venter en fargesprakende verden utover det vanlige, så glem ikke dykkermaske og snorkel!

Populære hotell – Abu Soma


Fakta om Abu Soma

Valuta

EGP=Egyptisk pund

Strender

Fine strender og det er mulig å snorkle på stranda fra de fleste hotellene. Vi anbefaler badesko om hotellet ikke har en bro som fører ut til korallene.

Mer fakta

Været

jan 22°c
feb 23°c
mar 25°c
apr 28°c
mai 31°c
jun 33°c
jul 34°c
aug 35°c
sep 33°c
okt 31°c
nov 27°c
des 23°c
8,9 av 10 Abu Soma
Våre gjesters vurdering, Basert på 26 vurderinger

Alle reisemål Egypt

Sahl Hasheesh

Elegante og eventyrlige Sahl Hasheesh er en rolig badeby som ligger i en bue rundt den vakre bukta og de finkornede strendene. Hotellene holder høy standard og alle har egne sandstrender der du tilbringer en luksuriøs ferie ved Rødehavets krystallklare vann.

Hurghada

Hurghada er Egypts mest populære reisemål. Her venter krystallklart vann, deilig vær og fine strender. I sentrum går det egyptiske hverdagslivet sin vante gang og under Rødehavets havoverflate gjemmer det seg en fantastisk verden av fargerik fisk og koraller.