Shams Safaga Resort

Velkommen til Shams Safaga Resort i Abu Soma – kjent for sine vakre korallrev og sitt krystallklare vann. Her venter en kilometerlang sandstrand, bad i Rødehavet og et herlig bassengområde med barnebasseng. Du bor komfortabelt med All Inclusive og har en bufférestaurant og flere barer å velge blant. For ekstra avkobling kan hotellets spaavdeling friste med massasje og andre behandlinger.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

For det meste veldig hyggelig betjening
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 48 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Shams Safaga Resort i Abu Soma ligger helt inntil den kilometerlange sandstranden. Det vakre bassengområdet er omkranset av palmer og har både basseng og barnebasseng. Det ligger også et lite badeland med fire vannsklier her (åpent kl. 10.00-13.00 & kl. 15.00-17.00). Like ved ligger poolbaren som serverer drikke og småretter. Både i bassengområdet og på stranden tilbys solsenger, parasoller og håndklær uten kostnad.

All Inclusive er inkludert, og frokost-, lunsj- og middagsbuffé serveres i hovedrestauranten The Garden Restaurant. Her er det også flere barer som for eksempel The Dolphin Bar, som serverer drikke, lobbybaren The Green Bar og kaféenThe Coffee Shop som serverer kaffe, te, is og småretter.

Trimrom, squash, tennis (på dagtid), sandvolleyball, minigolf og bordtennis uten kostnad. Vannsport som windsurfing, kitesurfing, dykking og vannski mot avgift. Vil du unne deg noe ekstra bør du besøke hotellets spaavdeling med badstue, dampbadstue, massasje og andre behandlinger mot avgift. For barn er det aktiviteter, lekeplass og minidisko. WiFi mot avgift på hele hotellet (nettet er tregt). Hotellet hjelper til med å bestille taxi til Safaga og Hurghada.

Måltider

All Inclusive samt julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

  • Velkomstdrink ved ankomst
  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.00
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 19.00-22.00
  • Te, kaker, snacks og iskrem i poolbaren eller kaféen The Coffee Shop kl. 16.00-17.00
  • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker kl. 10.00-00.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.