Shopping i København

Shopping i København

I København finnes det godt med shoppingmuligheter - nye klær, såvel som loppemarkeder, kunst og design. Vi har samlet våre beste tips til shopping i København her!

Eksklusiv shopping i København

På og rundt Kongens Nytorv ligger de eksklusive butikkene med det siste innen dansk mote og design, som f.eks Magasin du Nord, Illums Bolighus, HAY, Mulberry, Gucci og Prada. 

Strøget - budsjettshopping

Litt mer lommeboksvennlige alternativer finner man ved Strøget og Kronprinsensgade. Strøget er en av Europas lengste gågater og omringes av kjente butikker som Zara og H&M.

Kunst, design og antikviteter

Foretrekker du litt roligere områder og vil ta en pause fra storbypulsen ved Strøget, så er Læderstræde er godt alternativ. Her er det flere koselige kaféer og klær- og innredningsbutikker. Bredgade har et bredt utvalg av kunst- og antikvitetsbutikker. Designmøbler kan du finne i second hand butikken Klassik i denne gaten. HAY på Østergade er en av de beste butikkene for moderne dansk design. I samme gate ligger også Ny Illum. Ta en tur forbi Georg Jensen på Amagertorv for å handle klassisk dansk design. 

Vintage og loppemarkeder

På sommerhalvåret finnes det et drøss av loppemarkeder i København. Gammel Strand loppemarked som er åpen på fredager og lørdager er kjent for sitt store utvalg av bestikk og porselen. Året rundt holdes innendørs loppemarkeder i Øksnehallen og Det Blå Pakhus. Leter du etter vintageklær, så bør du ta turen til Nørrebro og Ravnsborggade, eller Nedre Frihavnsgade på Østerbro. Også Studiestræde, liked ved Strøget, lokker med mange second hand butikker. 

Loppemarked i København