Sveti Vlas

  • På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale. Er det behov for øyeblikkelig hjelp bør kontakten alltid skje via telefon.
  • Reiser du med et rutefly og har bestilt transport på reisemålet så blir du møtt av en lokal representant som hjelper deg til hotellet. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line får du via sms kort tid før utreisen.

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Til Sveti Vlas i Bulgaria reiser du når du vil ha det fredelig og rolig i ferien. Området er som skapt for avkobling, men vil du ha litt mer fart og fornøyelser, er det kort vei til Sunny Beach med sitt store utvalg av restauranter, barer og butikker.Fakta om Sveti Vlas

Valuta

Kredittkort aksepteres vanligvis ikke. Euro, US-dollar og skandinaviske sedler kan veksles. Det er forbudt å veksle penger på gata. Vekslingskontor/banker tar ikke imot skadede eller krøllete sedler.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Burgas tar det cirka 45 minutter til første hotell. Transporten går vanligvis uten Apollos reiseleder.

Strender

Stranda i Elenite er langgrunn og har finkornet sand. I Sveti Vlas er det flere små strender, noen med sand og andre med småstein.

Mer fakta

Været

jan 5°c
feb 6°c
mar 9°c
apr 14°c
mai 19°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 17°c
nov 11°c
des 7°c

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle reisemål Bulgaria

Nessebar

Nessebar ligger på en halvøy sør for Sunny Beach og frister med en herlig strand og bra uteliv. Nessebar bevart sin opprinnelige sjarm og har en gammel bydel med hyggelig brosteinsgater og gammel arkitektur.

Sunny Beach

Sunny Beach i Bulgaria passer for deg som vil tilbringe dagen på en lang og herlig sandstrand. Når kvelden lir på byr Sunny Beach på uteliv med fornøyelser, barer og restauranter.

Sozopol

Sozopol er helt klart en av Bulgarias mest sjarmerende byer. Den har bevart sin historiske arv, både hva gjelder arkitektur og atmosfære. Du har også flere herlige strender å velge mellom.