Splendor

  • • Egen strand og hyggelig bassengområde
  • • Gratis solsenger og parasoller
  • • Gangavstand til sentrum i Dhermi

Albania kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke tilbyr reiser til Albania i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

I frodige omgivelser nært havet ligger det hyggelige hotellet Splendor, med en egen del på stranda og restaurant. Både ved bassenget og på stranda er det gratis solsenger og parasoller. I restauranten serveres lokale og sesongbaserte retter. Herfra kan du gå inn til sentrum av Dhermi, der finner du flere restauranter og et herlig uteliv.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nærhet til egen strand. Stranda var flott! Fint bassengområde med beplantning og møblering. Fin u...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Splendor har en herlig hotellhage med oliventrær og frukttrær som banantrær, mandarintrær og limetrær. I hagen ligger også bassengområdet med gratis solsenger og parasoller. Hotellets private strand ligger cirka 120 meter fra hotellet og også der er det gratis solsenger og parasoller.

Hotellet har en restaurant der frokosten og middagen serveres. Middagen serveres à la carte med fokus på sesongens råvarer og lokale produkter samt fiske- og skalldyrsretter.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis treningsrom. Døgnåpen resepsjon. Det ligger en minibank cirka. 2 kilometer fra hotellet, ved restauranten Luciano. Inn til sentrum av Dhermi, med restauranter, barer og et rikt utelivstilbud, er det cirka 2 kilometer.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon med drikke mot tillegg. Det som er inkludert er et glass vin, en flaske øl, en alkoholfri drikke eller en flaske vann per person.