Flybilletter til Praha

Fly til Praha

Fly til Praha

Å fly mellom Norge og Praha er enkelt og raskt, med blant annet direkteruter flere ganger i uken med Norwegian. Velger du løsninger med en mellomlanding er det straks mange flyselskaper som effektivt tar deg til denne vakre byen. Når du bestiller flyreisen til Praha hos oss – samt legger til hotell er du i tillegg beskyttet av pakkereiseloven.

Prahas flyplass

Václav Havel-flyplassen er Prahas internasjonale flyplass. Den kalles også for Ruzyne. Flyplassen, som er Tsjekkias største, ligger ca. ti km fra Prahas sentrum. Václav Havel med sine to terminaler er selve navet for det tsjekkiske flyselskapet Czech Airlines.

Transport fra flyplassen

Fra Václav Havel-flyplassen tar man seg enkelt med buss eller taxi. Getbybus busser går hver halvtime fra flyplassen til Náměstí Republiky – Republikkens torg – i sentrum av Praha. Reisen tar ca. 30 minutter. I tillegg går det en ekspressbuss til sentralstasjonen i Praha, som tar omtrent 35 minutter.

Vil du til T-banenettet tar du buss 119 til T-banestasjonen Nádraží Veleslavín som ligger på linje A, eller buss 100 til stasjonen Zličín på linje B. Det finnes bussholdeplasser utenfor begge terminalene. Billetter kan du kjøpe i ankomsthallen. Du kan også kjøpe billetter i automater på holdeplassene eller direkte fra sjåføren – men da med kontanter.

Fly til Praha:

  • Oslo - Praha: ca. 2 timer.
  • Bergen - Praha: fra ca. 3 timer og 30 minutter med mellomlanding.
  • Stavanger - Praha: ca. 3 timer og 30 minutter med mellomlanding.