Shopping på Lanzarote

På Lanzarote er det mange hyggelige markeder og større kjøpesentra. Sett av en dag til å sjekke ut salgsbodene og butikkene – vi garanterer at du kommer til å gjøre noen skikkelig gode kjøp!

Shopping på Lanzarote Shopping på Lanzarote

Biosfera

Bor i Puerto del Carmen og vil ha flere butikker å velge mellom så anbefaler vi kjøpesenteret Biosfera, som har et stort utvalg av butikker. Det spanske butikksortimentet er ganske likt det nordiske med den forskjellen at de kanskje ligger litt foran i moteløypa og er betydelig billigere. Typiske butikker er Zara, Mango, Blanco, Bershka, Stradivarius og Pull & Bear.

Arrecife

Ta bussen til shoppinggatene i Arrecife – det er enkelt og billig, både fra Puerto del Carmen og Playa Blanca. Du betaler bare noen får euro, og når du er framme på busstasjonen er du kun et steinkast fra selve shoppinggata. Går du mot Castillo San Gabriel kommer du rett til sentrum. Husk at alle butikker i Arrecife stenger for siesta mellom kl. 14.00 og 17.00!

Arrecife Gran Hotel

Har du leid bil og skal inn til Arrecife anbefaler vi at du parkerer i parkeringshuset under Gran Hotel. Det er lett å finne frem hit siden det er det eneste høyhuset. Behagelig når du skal tilbake til bilen med alle shoppingbagene!

Aloe vera Aloe vera

Aloe Vera

Aloe Vera-planten vokser både vilt og blir dyrket på Lanzarote. Vil du kjøpe kremer av høy kvalitet med deg hjem eller dempe solbrentheten så er det mange butikker og markeder som selger Aloe Vera av høy kvalitet til rimelige priser.

Parfyme

På Lanzarote kan du kjøpe parfyme billig – prisene ligger omtrent 20 % under de nordiske. Det er en god idé å titte litt rundt i flere butikker.

Playa Blanca

I sentrum av Playa Blanca er det en helt egen shoppinggate – den ligger like ved taxiholdeplassen. Her finner du nesten alt du ønsker deg!

Timple Workshop

Er du interessert i gitarer kan du i Teguise se hvordan man lager og reparerer kanariske gitarer i den spennende butikken Timple Workshop.

Arrecife Arrecife

Markedet i Teguise

Få med deg markedet i Teguise! Boder og stands står stablet på hverandre, og du kan uhemmet prute på prisen! Her er det også matboder og massevis av annen aktivitet. Hele byen forvandles og blir til en eneste stor folkefest med kanarisk gatemusikk og dans på torget. Festlig og folkelig! Markedet er åpent søndager mellom kl. 10.00 og 14.00.

Markedet i Haria

I byen Haria er det et marked som mange anser er det beste på hele Lanzarote. Her finner du håndlagde gjenstander fra hele øya, og for å garantere det genuine har staten et spesielt stempel som viser at det er ekte vare som tilbys. 

Markedet i Arrecife

Lørdager er det marked i Arrecife. Her finner du smykker, vesker og annet som du også finner langs forretningsgatene i Puerto del Carmen eller Playa Blanca. Forskjellen er at du gjerne får prute på markedet! 

Marina Rubicón

Når du er i nærheten av Marina Rubicón i Playa Blanca er det mange shoppingmuligheter. Her er finner du alt fra merkeklær til suvenirer. Onsdager og lørdager er det markedsdager i havna og der selges håndlaget brukskunst.


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Lanzarote.

Våre reisetips til Lanzarote

Lanzarote er en fantastisk øy med magisk lavalandskap og vakre strender med utmerkede muligheter for surfing og andre eventyr. Her gir vi deg våre beste tips!

Les våre reisetips for Lanzarote

Våre hotell på Lanzarote

Lanzarote har forbud mot nybygg av høyhus og større anlegg. Derfor fremstår Lanzarote i dag med hyggelige hotell og nesten en totalt mangel på gigantiske hotellkompleks.

Se Lanzarotes hotell

Langtidsferie på Lanzarote

Gjør vinteren kortere med et lengre opphold på Lanzarote i vinter. Vi tilbyr lengre opphold for deg som har lyst til å bli litt lenger på denne herlige ferieøya. 

Les om langtidsferie på Lanzarote.