Oppdag Lanzarote

– 5 måter å oppleve Lanzarote på

Se mer av Lanzarote! Det karrige og nesten utenomjordiske landskapet er som skapt for oppdagelsesferder – lei en bil og utforsk øya på egen hånd eller bli med på en fartsfylt jeeptur og se hva Lanzarote byr på. Her kan du lese mer om hvordan du kan oppdage Lanzarote på beste og enkleste måte!

En biltur i Lanzarotes mektige landskap En biltur i Lanzarotes mektige landskap

Sykkelferie

Lanzarote er en bra øy for sykling. Her ligger forholdende til rette for herlige sykkelturer og du kan sykle langs hovedveien eller velge en av de mindre veiene som går inn i nasjonalparken Timanfaya, med sitt vakre månelandskap.

Fotturer

Det å gå omkring i disse spesielle omgivelsene på egen hånd er en flott måte å bli kjent med Lanzarotes natur på. Det er mange turstier å velge mellom, både korte og lange. Vi hjelper deg gjerne og viser deg hvor du finner dem på kartet. Fra øyas nordside er det en vakker utsikt mot La Graciosa, med kaktusplantasjer, vulkanlandskap og fine strender. På den sørlige siden kan du vandre fra Femes ned til Playa Quemada og Papagayostranda.

Sykkelferie Sykkelferie

Jeeptur

Å se øya fra en firehjuling eller en beach buggy er en morsom og minneverdig opplevelse. Du kan velge mellom ulike turer, som kan tilpasses hele familien. Men husk at føreren må ha sertifikat! Jeep Safari Tamaran er ett av de firmaene som tilbyr jeepturer.

Ta en rolig spasertur

Liker du å strekke skikkelig på beina? Da kan vi anbefale en langtur fra Puerto del Carmen, forbi flyplassen til øyas gamle hovedstad Arrecife. Det er en flott tur på cirka 1,2 mil langs kysten. 

Lei en bil

Lanzarotes merkelige natur er virkelig verdt å oppdaget på egen hånd. Lei en bil via Avis, så kan du utforske øya på dine egne vilkår.


Oppdag de andre Kanariøyene

Las Dunas på Fuerteventura Las Dunas på Fuerteventura

Øyhopping

Rederiene Fred Olsen og Armes har både ferge og hurtiggående turbåter som går i skytteltrafikk mellom naboøyene Gran Canaria og Fuerteventura. Begge rederiene ligger i Playa Blanca, der du også kan kjøpe billetter. Merk at det er ulike billettpriser for turister og fastboende!

Fuerteventura på en dag

Naboøya Fuerteventura er vel verdt et besøk. Den ligger rett sør for Lanzarote og har et helt annet landskap. Fuerteventuras nasjonalpark heter Las Dunas og består av en sandørken som danner denne fascinerende delen av Fuerteventuras vestkyst.

La Graciosa

La Graciosa er en vakker liten øy nord for Lanzarote. Her ligger det en sjarmerende liten fiskerlandsby med omtrent 700 innbyggere. Det koster cirka 20 euro å ta båten tur/retur fra Orzola, og det går flere turer om dagen. Fredager arrangerer Videocosta heldagsturer med opphenting på hotellet og engelsktalende guide.

Fart litt rundt omkring

Kanariøyenes eget flyselskap heter Binter Canarias og trafikkerer daglig de kanariske øyene. En rask og billig måte å oppdage flere enn en øy i ferien.


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Lanzarote.

Våre reisetips til Lanzarote

Lanzarote er en fantastisk øy med magisk lavalandskap og vakre strender med utmerkede muligheter for surfing og andre eventyr. Her gir vi deg våre beste tips!

Les våre reisetips for Lanzarote

Våre hotell på Lanzarote

Lanzarote har forbud mot nybygg av høyhus og større anlegg. Derfor fremstår Lanzarote i dag med hyggelige hotell og nesten en totalt mangel på gigantiske hotellkompleks.

Se Lanzarotes hotell

Langtidsferie på Lanzarote

Gjør vinteren kortere med et lengre opphold på Lanzarote i vinter. Vi tilbyr lengre opphold for deg som har lyst til å bli litt lenger på denne herlige ferieøya. 

Les om langtidsferie på Lanzarote.